ja to nevydrzim, musim si postezovat. vcera jsem zazila jednu perlicku… sedim si v hospudce pod hrazi, vyhrivam se na slunicku pote co jsem krasne zmokla, a popijim jedno prijemne orosene plzenske… a jak si tak lebedim, najednou dojedou dve…no… jak to rici slusne.. pipinky? Ne, to je sexisticky, spis – Nanynky, to je ono.. uzke dziny s jednou vyhrnutou nohavici, mikyny s kapuci, pekne nalicene xichtiky, rozevlate vlasky. Prvni (mensi a ne tak hezka) na meride, ktera vypadala jako typicky stroj slecny ktera na kolo sedne tak jednou dvakrat za rok… ciste ale retez a vidlice jak z prasecaku. Druha (a to jsem malem spolkla pullitr) prifrcela na fungl novym Giantu Trance (nemel na sobe snitko prachu), tak velikost 19–20 (dost velkej ram na ni)… fizika sedlo, vepredu sice jen Splice vidli, ale myslim ze to melo vecka a komplet na xtecku. Devcatka to oprela o okap a jeste tak nestastne ze se jim kola samozrejme trochu sesunula, coz divkam (ani te co mela toho trance a vespod) pramalo vadilo.
Tak to byl jeden zazitek a dneska si to tu kolem naseho baraku v hostivari hnala do kopce podobne oblecena slecinka na Prophetu, taktez vypadal hodne cistounce a lesknul se jako novy… me by to nezaujalo, at si jezdi, ale prebuh, ono to neumelo radit… behem jejiho prujezdu kolem me zaradila 2× …auuuuu, to byly zvuky… nekomu clovek nevysvetli JAK se ma radit.
A proc to pisu… sakra, to se o vikendu tyhle „lepsi“ kola nekde rozdavaly nebo co??? Jaktoze mi o tom nikdo nerekl? Nebo je ted nova moda kupovat detem kola za 50–70tisic? … nechce me nekdo adoptovat?