aneb kliky i s osou do 4500CZK – do kterých by jste šli vy a proč? Nebo doporučte něco lepšího za tyhle peníze. Díky.
aneb kliky i s osou do 4500CZK – do kterých by jste šli vy a proč? Nebo doporučte něco lepšího za tyhle peníze. Díky.
tak tahle diskuze je fakt super! :)
Deore XT…
Zitra si vyzvedavam Styla…ale nabadat nechci :)))
PS: to hlasovani neni fer…z uvedenych znacek jsem mel/mam vsechny a hlasovat muzu jenom jednou…to mam dat jakoze procentualne…? Nejvic mam Shimano 2× a Truvativ 2×… :o)))
180mm?
Kdybych v kvetnu jezdil Styla, urcite by jsi to vedel :-DDD
Ted se drzim Shimana, technologicky jsem si oduvodnil, ze je lepsi :-D
No jo, já se na datumy nekoukám.
Vidim :-D
Hollowtech II LX jsou levné a jsem s nimi více než spokojen až na střední talíř, jak jej vyměním tak to bude 100 procent.
Tak dnes jsem zjistil, ze ty Raceface evolve co mam na Giantu se nechteji temer tocit. Nejspis problem s loziskami nebo co. Nechapu to. Ale vzhledem na to,z e jsem na tom najel docela malo a v dobrem pocasi me to docela dost zarazi.
XT sou jasná volba-už sou k sehnání pod 4 litry…evolve bych řadil níž ale líběj se mi nejlepší by byli deus ty se mi líběj moc ale je to mimo tuhle kategorii…
no jo teď na to koukám a váhově to tak je – evolve váží jako LX a Deus jako XT –je jasný že váha není vše ale XT sou za ty prachy fakt pěkný kliky…
Nejsi ty jedináček? Ale je pěkný, že si dokážeš povídat sám se sebou:) Jinak myslim, že kliky Deus a XT nejdou porovnávat, a XT jsou možná lehčí, ale taky měkčí, a převodníky maj méně odolnější.
Panove zajemci o kliky RF Deus v RB je maj 5tis. ale jen 175mm :( jezdim 170 bych do nich sel ihned nebo tam maj za ty seme prachy Atlasy je to nej cena co sem kde videl
jojo, ale já měl Evolve skoro za polovinu, něco maličko přes 3:) Ale cena dobrá, zajdu, jestli nemaj i sedlovku…
sem…:)
Zkusím obnovit tenhel thread, kdybysts si měli vybrat mezi Truvativy Stylo Team GXP FSA mám V-Drive Mega Exo FSA Afterburner Mega Exo Race Face Evolve XC X-type k čemu byste se přiklonili, cena přibližně stejná, takže nehraje roli, jde spíš o kvalitu. Uvažuju jestli ušetřím a koupím Firexi nebo si udělat radost a koupit některý z těhdle. designově se mi nejvíce zamlouvají RF, FSA se trošku bojím, kvůli tomu co jsem tady na foru četl.
styla
Z techto vsech jsem jednoznacne pro Truvativ Stylo…
můžu se zeptat proč tak jednoznačně, co je třeba na těch RF tak špatného.
IMHO když už Truvativ, je takový velký rozdil Firex X Styla – asi bude jinak kovaná klika a převodníky, ale jde mi hlavně o ložiska – tam se taky liší??
U Truvativu si nemusis hrat s momentem dotazeni, nemusis nic takovyho resit, loziska jsou levny a daj se uz v pohode sehnat…a RF nemam rad uz jenom kvuli te instalaci…fuj. :)
Kliky Firex X Stylo – nevim, nikdy jsem ty Firexy nevozil :)
Ložiska mj stejný. Firexy maj horší převodníky, ale kliky to jsou, až na těch pár gramů, skoro stejný.
díky, tak vezmu asi ty Firexy a 1000kč rozdílu si schovám na záložní převodníky až tyhle sjedu :)
styla sou hezci :-)
to co můžu koupit já jsou na pohled stejný jako firexi :o) Montážní varianta u obou černý převodníky, klika mi přijde stejná.
no mne se moc libi ty co ma tink na svym kole tak jestli vypadaj takhle tak to joo :-)
no tak to vypadají vypadají přeně takhle, jen je tam teda jiný nápis :o)
a za kolik je sezenes jestli to teda muzes prozradit..
no podívej se na bagbike za kolik je tam mají – no a nabídka co jsem dostal já, je ještě o dost zajímavější :o)
Firexy i Styla maji dle oficialnich stranek uplne stejny prevodniky!!! Lisi se pouze v materialu kliky = vaze…
Firexy mám dvoje -jedny ještě odskuul na 4hran druhý na isis a oboje jsou fajn i pily docela vydrží.
žádné další návrhy, zkušenosti, postřehy????
hele, sem se teď dočetl, že existuje nemoc „listerióza“… takže na tebe si budu dávat od teď pořádnej pozor :-)
jsem čekal nějaký pořádný příspěvek a ty takhle na mě jo :o)))) tak dobře kašlu na tebe – pozor jsem prý bacilonosič :o)