Zdravim
prosim Vas, kto ma skusenost s cross Acstar Europe Sx. Chcem si ho kupit, ale nepoznam tu znacku a pacilo sa mi jeho vybavenie. Alebo vie mi niekto poradit nejaky iny bicykel do tej istej ceny a v porovnatelnej kvalite?
Diky.
Zdravim
prosim Vas, kto ma skusenost s cross Acstar Europe Sx. Chcem si ho kupit, ale nepoznam tu znacku a pacilo sa mi jeho vybavenie. Alebo vie mi niekto poradit nejaky iny bicykel do tej istej ceny a v porovnatelnej kvalite?
Diky.
Jako prodejce těchto kol je můžu jen chválit :-), jinak je to značka česká- z Brna, kola se montují u nás (ČR) rámy a komponenty se vozí z Asie. Když porovnáš vybavení se známou markou, tak zjistíš na kolik si té zavedené firma cení a kolik si připlatíš.
Len tak mimochodom, co je marka ;)?
mark=značka anglicky
A ještě podobné kolo: pcshop.pells.cz/sport/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=10292
Bol by som rad, keby sa k tomu este niekto vyjadril. Diky
Já sem největší odborník na crossy na B-F :-P A řikám, že bych koupil Apache Wakita 05 ve slevě za 14200,– Pokud by si ovšem chtěl čistou sadu, tak lze doporučit DEMA Esperia, FORT Cross či 4ever COMPACT. Pokud by tě zajímaly hydraulické ráfkové brzdy pak kup SUNDANCE Halifax DEORE/XT. Pokud chceš kolo s vidlí zavíratelnou na řídítkách + řazení Sram X7 tak kup Mongoose Crossway 850. JE TO TVŮJ BOJ
Eště abych se vyjádřil k tomu Acstaru. Je tam příšerná vidlice i když to asi není moc argument, protože v těch elastomerkách vod Suntoura není moc rozdíl (Wakita už má vidli s olejovým tlumením). Střed Truvativ to asi taky nepřežije, no prostě mne neoslovil.
diky moc este to checknem