hee.. docela dobre..
dobré, tak co jaký máte nejlepší trik – můj je superman s 360 a dopad na tu rampu, celkem přes 5 tis bodů jen za tenhle skok :o)))))))
superman 540 .. taky asi za 5k..
tail whip 360 + rail slaid za 5200 !
tail whip 360 + rail slaid + tail whip 180 za 7650 !
tailwhip360+rail+tailwhip360 za 11400 :-)
tailwhip180+switchrailslide+switchtailwhip360 za 15 450:-D
tailwhip360+railslide+talwhip+railslide+180…16 800 :-)
tailwhip360+railslide+tailwhip180+switchrailslide+switchtailwhip180…18 900 :-D:-D:-D:-D
Blackhorse na tom zrejme slusne ulitava:o)
hmmmm, seš dobrej, jdu trénovat :o))))))))
konečně sem překonal hranici 20 000:-D 22 500, nothing180+switchrailslide+switch360tailwhip+railslide+180nothing :-) byla to fuška, ale půjde ještě víc:-) asi sem úchyl, ale flashgamesky s bikovou tématikou zbožňuji:-)
tradááááá…31 900… nothing360+switchrailslide+switch360tailwhip+railslide+360nothing :-) uffffff
Ale ze to je docela realne, ze? :o)
asi jako všechny gamesky:-) ačkoliv když si vzpomenu na Escamilu a jeho 50–50 na railu to backflip, tak už věřím všemu:-D a to je celkem starej trik…
Taky jsem hraval kdysi Dave Mirru FBMX, a rikal si, ze takove veci nejdou v zivote udelat, a pak jsem postupne pozoroval, jak se veci maji… :o)
BLBEJ DOTAZ CO ZNAMENÁ SWITCH A NA ČEM TYHLE ŠILENÝ KOMBINECE JEZDÍŠ :O)
switch je když ten trik děláš pozpátku… například když skočíš 180, dopadneš na zábradlí a jedeš ho pozpátku a pak z něj seskočíš dostaneš víc bodů než když to uděláš normálně:-) krom toho sem si všimnul, že ten rezepsanej trik je blbost:-D v něčem sem se tam seknul, páč to nevychází… jinak dělám to na tom největším zábradlí dole na tom zábradlí s tím „schodem“ rozjedu se na něj z „horní“ strany, odraz nahoru, nějakej trik, dopadnout na zábradlí, jet po něm, pak se odrazit před tím schodem, dát zase trik a jet po tom spodním railu a z něj se zase na konci odrazit a dát zase trik:-)
teďka řeším, že se tam nedá udělat víc jak 540° otočka… nemůžu nikde najít nic, kde bych otočil 720° :-(
díky :o) 720 asi fakt nejde, stejně jako dva triky po sobě, to se mi taky ještě nepovedlo, zatím mám maximum za trik asi 17tis a to cos napsal tak fakt nevychází :o))))
Když se nedá bajovat venku musíme doma......
to skore je real, ale ten trik co sem napsal ne, když něco dám, tak mám problém si to honem rychle zapamatovat, než to zmizí:-D jinak 2triky jdou:-) 540+nothing+nothing, ale body sem zjistil, že dostaneš jen za ten jeden:-(
jinak souhlasím, venku je hnusně, tak hraju flashovky jak o život:-)
Dost jsem hral tuhle, bavila me vic: www.webhry.cz/hra.aspx?…
total score:)
total 97 074:-)
triky pres 20k asi nejdou, malo to leta :)
.
total
.
zatím 41925
tohle je fakt dobrý, jen si odmyslete motor :o))))
www.onlinehry.sk/…ain_bike.htm
tu je to aj s bajkom :)
kolečko se mi polámalo :o))))))))))
motorka je lepší a to tak, že mnohem :o)))))