zdravíím, daval jsme dohromady vidlici do ramu, mam pořád vůli ve sloupku, a nevim čim to je. Nemuže mi někdo poradit, nějaky napady nebo postřehy co muže byt blbě?? Hl složeni token ahead 1 1/8" vidlice duro d.
zdravíím, daval jsme dohromady vidlici do ramu, mam pořád vůli ve sloupku, a nevim čim to je. Nemuže mi někdo poradit, nějaky napady nebo postřehy co muže byt blbě?? Hl složeni token ahead 1 1/8" vidlice duro d.
Mas dobre otoceny venecky / loziska nebo co tam mas? Nedoseda ti zatka na sloupek?
jo to nedoseda, aspon myslím, škoda že nemam fotak pichnul bych to sem, ježka tam mam jak piše „jaski“ ale dole (mezi ramem a hlavovym složenim mi nedoseda jedna čast, jako by byl sloupek vydlice dole u korunky tak 1,5 cm před tim mirně rozšiřen a nenavliknul jsem ho až do konce tak sem to složil a postupnym utahovanim nahoře, mi to cele dole zesedalo, ale nedosedlo uplně.Jinač všechno pasuje, ložiska jsou spravně dane, složeni jsme do krku lysoval takže by mělo byt rmu vpohodě.
treba vyfrezovat dosadacie plochy v rame aj na vidle aby mali presny rozmer a boli planparalelne.
nezapomnel si na jezka?
Dostatek podložek pod/nad představcem?
tam se to snad nevstahuje na podložky pod a nad představcem ne? Musim jich tam dat tolik aby to bylo akorat a nebo zkratit sloupek
Musis jich tam mit o neco vic nez je sloupek, jinak se to neda dotahnout :)
Musíš jich mít tolik aby to po sestavení vypadalo jako na 4. obrázku. www.parktool.com/…eadhowto.asp?…
to mam vychytaný ale dole to nedoseda jak sjem řikal, muže ot byt tim? ochybuju že by ot byla možnost, spatne složeni/spatna vydlice resp. sloupek, že jsem sloučil dva vyrobky kery do sebe nějak nepasujou
Uz na zaciatku som ti napisal, ze to mas nechat vyfrezovat, tak nad cim spekulujes? V bikeshope Ti to za desat minut spravia. A nech pekne pouzivaju aj subleru a vlastnu hlavu, videl som uz headsety kde nejaka ta stotina mm nesedela.
Je to jedna z mala veci co si nechavam aj ja robit lebo tie frezky su natolko drahe, ze ich nevlastnim.
Tu si to kukni nech vies o co sa jedna www.parktool.com/…eadhowto.asp?… www.parktool.com/…eadhowto.asp?… www.parktool.com/…eadhowto.asp?…
dobře, diky. A zksim stim něco vymyslet nimhle zpusobem.
Jen počkej, Zající!