Prehadzovac XT RD M-750 versus RD M-751

12 nepřečtených
  • martt

Je nejaky rozdiel medzi prehadzovacom XT RD M-750 (2003) oproti RD M-751 (2006). Na fotke vyzeraju rovnako, ta 751 stoji skoro dvakrat viac. Slepa vetva RD M-760 je ovela lacnejsia.

Drzal uz niekto oba v ruke?

0 0
    • martt  

Nikto nic? Kde su profici ako je „mechanik“ a spol. Nik ste ich nedrzali obe naraz v ruke? Preco stoji RD-M 750 iba 30,–EUR a RD-M 751 az 50,–EUR? Na fotke vyzeraju rovnako.

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • mar_tin1  

ja som si vsimol, ze 750 ma gumenu prachovku na bowden/lanko a 751 ma gumeny chranic proti buchaniu o ram. predpokladam, ze shimano nasadilo 751 ako horucu novinku za tazke prachy a 750 je vypredajovy stary typ.

0 0
        • lubos  

Gumenny chranic proti buchaniu ? LOL tak oni misto toho, aby to jednoduse vyresili (jako SRAM), tak implementuji barlicku.

0 0
          • mar_tin1  

ma to aj lx 05 tusim aj nove deore a to xt :-)

0 0
          • vlk  

no já nevím, k čemu to tam je , mě ale přehazka nebouchá.Na funkci to stejně nemá vliv :o)

0 0
        • martt  

750 je model 2003, ktory sa prestal vyrabat.

Potom sa vyrabal 760, to je ten s inverznym chodom.

751 je horuca novinka 2006, znova s normalnym chodom, ale vyzera uplne rovnako ako 750 z roku 2003.

0 0
          • mar_tin1  

ved to podla mna tie ceny vysvetluje. stare zasoby 750 za 30 euro, nova 751 za 50, nie? a rozdiel je v tej prachovke na bovden. 751 ma uz len tu nastavovaciu skrutku bez gumenej prachovky.

0 0
            • ota  

mám ji a absence gumiček na lanka a stavěcí šroub mi i vadí.na tu malou na lanko tam není drážka,čili starou nasadit nejde.

0 0
          • mar_tin1  

tu ich mas vedla seba

0 0
      • brantec  

tady ji mas taky za 30EUR www.actionsports.de/…S::8577.html

0 0
    • Bohus  

Porovnával som exploded view-y oboch prehadzovačiek. Našiel som rozdiely, na 751-ke :

• chýba gumené tesnenie na bovden
      • chýba maličké gumové tesnenie lanka pri konci bovdenu
      • je navyše gumený kryt
      • je iný šrób nastavovania lanka

Z obrázkov je ešte vidieť, že tvary ramien sú mierne iné.

Obrázky:

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.