Ahoj lidi,
máte někdo zkušenosti s přehazovačkou Shimano XT RD-M786 SHADOW+
Ahoj lidi,
máte někdo zkušenosti s přehazovačkou Shimano XT RD-M786 SHADOW+
jo mam
Registruješ nějaký posun vpřed oproti starším systémům..?
Jo jo
Nemlati retez
Bohuzel ale pri aktivovanym sh+ jde podstatne vice ztuha radit, da se na to zvyknout. Osazeny to mam komplet xt.
Nevíte někdo kde dnes nebo zítra v Praze sehnat závěs na tuhle hazku? Díl Y5Y098010, skladem maj v Teplicích (http://www.koloshop.cz/…781-786.html)…
Myslel jsem dnes nebo zítra ;)
Začínám věřit že v Praze dneska bez šancí…
Super, tak po tom co jsem úspěšně sehnal ten závěs (koloshop) jsem si teprve všiml že je ulomenej i kus vnitřního ramínka, viz obrázek. Ještě jsem neměl možnost to otestovat, ale určitě nejsem první komu se to stalo. bude to padat nebo to nepoznám?
Tak to se mi za cely zivot jeste nestalo, vzdyt to ani nejde to takhle ulomit kdyz pri rane zespod je retez nize nez boky te klece okolo a kryje ranu zespoda. Na funkci to vliv nejspis mit nebude kdyz pri normalnim stavu se retez te ulomene casti vubec nedotyka, cili o ni ani nevi ze tam je. :-)
Tak abych dodal vlastní zkušenost – minulej tejden 150km v terénu úplně v pohodě, ale dneska při 30km cestě do práce mi 2× řetěz skočil mimo kladku. Opruz, nutnost zastavit a nahodit. Objednáno nové vnitřní vodítko, fajk je to potřeba :)
No já nevím, jak mám zadní kolo normálně dratovy a ne plný :). A když se ti u řve celá hazka tak do drátů to není daleko… Takhle to asi vzniklo. Něco mi říká že všichni výrobci vědí proč tam ty chrániče jsou…