Ahoj, jelikož se ukradnuté kolo asi nenajde, tak shánim kolo na Sramu, klidně loňský model, přijde mi že sram osazuje snad jen mongoose, schwinn a apache, poradtě prosím někdo něco dalšího…
Ahoj, jelikož se ukradnuté kolo asi nenajde, tak shánim kolo na Sramu, klidně loňský model, přijde mi že sram osazuje snad jen mongoose, schwinn a apache, poradtě prosím někdo něco dalšího…
letošní Superiory, ale bude toho určitě víc.
tak například: www.cykl.cz/…DURANGO2.jpg
A to je konec, já už jsem také víc nenašel. :-(
Měl jsem stejné podmínky jako ty, nakonec jsem objednal Meridu Matts Sport 500-V a nechal jsem na prodejně přehodit Shimano Deore + XT za SRAM X-7, stálo mě to cca. 500Kč navíc.
Presne za 20000,– Kc je treba Corratec X-Vert Expert ale radsi bych si trochu priplatil za tohle: cykloshop.cz/nikita2/karta.php3?ID=5132 nebo bych si nechal neco slozit.
Tohle vypadá jako dobrá volba .. ;-) .. jen ten limit
nebo RM, ty já ráda… ale tohle je trochu dražší www.rockmachine.cz/…ik/tsun.html
Ja bych spis asi neco slozil … pac toho na vyber zas tak moc neni :-/
Kup si Mongoose nebo Schwinna, neni na nich přese nic špatnýho. Nebo ti vadí, že je vyrobili Číňani na Taiwanu? POdpoříš aspoň boj proti rudý Číně!
Mám Tomahawk od Apache (model 2005) na X.7 a jsen s ním spokojený. Cena v kamenném obchodě 13 990,– .Na netu to půjde jistě levnějc.