Ahoj lidi, chystám se poprvé na Šelu a tak nějak se me na poslední chvíli podelalo auto. Kdybych to nahodou nestihl spravit,nejedete nekdo z Veselí nad Moravou nebo okolí, ze bych se pridal? Na benál samozrejme prispeju.
Ahoj lidi, chystám se poprvé na Šelu a tak nějak se me na poslední chvíli podelalo auto. Kdybych to nahodou nestihl spravit,nejedete nekdo z Veselí nad Moravou nebo okolí, ze bych se pridal? Na benál samozrejme prispeju.
Znamy jede z Hluku, zeptam se ho jestli nema volno
Budes hodná, dík moc
Auto ma plny, ale kolo by na strechu mohl, to ti asi moc nepomuze ;-(
To ne, ale presto díky za ochotu
Zdarec pořád nám tady prší takže to stojí za vyliž .. trať je zatím silně podmočená a já na to prdím a odhlašuji se ! Prvních 15 km bude těžký záděr vzhledem k tomu že pořád prší a vypadá to že bude pršet i v so . :( druhá pol. celkem v klidu až na Sjezd do pekla kde to bude bez šance sjet pokud nebudete v první stovce . Bude to hodně náročné vzhledem k podmínkám které tady u nás teď jsou .
neprehanej vim co jsem jel v utery… :-))) zase takova hruza to nebude… dulezite je mit slusne plaste a nervy… jinak muj nazor je takovej… i po prejeti 300 zavodniku to bude porad sjizdne ale s vetsi opatrnosti… ja jdu do toho… dneska to jedu jeste okouknout…
Co RR? je to sebevrazda?
neni… ja mam zase WTB ExiWolf 2.1 predek a zadek… jasne vyhra :-)
Uvidim zitra.. kousek se projede a kdyz tak prezuje ;-)
no já byl na kole ve středu u nás a tady jsou místo cest často spíše potoky, zm je tak promoklá, že už se to ani nevpíjí.Osobně to nevidím ale jako problém akorát v cíli budou všichni vypadat stejně-budou hnědí. :o)
To je to ta trat tam fakt tak špatná?
vlk myslel zrejme olomoucko ne trat sely, ale jeho slova potvrzuji, ve stredu sem se byl taky projet a dojel sem jak opra*e … : )
Jo, ja to pochopil, ptal sem se nekoho místního v okolí trate, tak kdyztak prosím napiste. Jinak u nás na jihu moravy taky bahno vsude kde je stín
Jel jsem včera, vyjel jsem večír k 17h a trošku jsem zmokl :).Jinak jsem přijel jak čuně,ale dá se to jet trošku ve sjezdech opatrnějc(já jel na sjetejch Michelin x comp,a vzadu přední! Irc Mythos) a O.K. Je pravda,že ne na místní trati,ale kolem Bělkovic,Kopečku a Pohořan (20–30km vzdušnou čarou od šely).Ale nepojedu,protože v tom množství lidí se to ve sjezdech ucpe,zvlášť na rozmoklých úsecích. Toť můj názor.Horší by bylo, kdyby pršelo v den závodu…
Proto jedu na tanku, kdo padne, bude zaslapan davem :)))))))
Namontovals radlicu na předek? :-))
K cemu? Prejedu :)))
no však ony jsou hlášeny přeháňky i v den závodu :o)
Hele já tě neodvezu :) Ale prosím tě jede se letos v Luhačovicích ten maraton,co se jel v r.2004, kdy tak děsně pršelo? Jel bych zas, mám tam chatu.
Taky bych jel, Bikesabbath se mi strasne libil a jsem hrdej ze jsem to dojel :-))))
Ale jet by se nemel.
to je škoda,tenkrát to bylo tradičně dobře organizovaný jak šela,akorát to počasí na prd. Tak si to dám sám nebo se můžeš přidat :)
Je to kousek, ale nevím jestli se to jede. Tehdy asi prodělaly když tak pršelo.