Caves, ztroskotal mi odvoz do Bedova ci okoli, tak jestli mate volny flek tak dikes, na beno pridam. B. PS: a nebo mohu nabidnou ubytovani vedle v Josefaci.
Caves, ztroskotal mi odvoz do Bedova ci okoli, tak jestli mate volny flek tak dikes, na beno pridam. B. PS: a nebo mohu nabidnou ubytovani vedle v Josefaci.
neni tohle specialita Lempla ??? :-)
a ja si rikal, kde jsem to uz jen videl:-) B.
:-)
mimochodem neci prudit:) sem lempl… ne Lempl
To len teraz si dobehol na bežkách?
Zítra někdy okolo 17–18 hod. ještě se ozvu.
Já bych tě kdyžtak mohl vzít, ale musím se zeptat. Zítra dím vědět co a jak. Jedu v sobotu ráno
Tak vsem diky za podnetne navrhy:-), uz jsem to vyresil. To Sfinga: dikes, uvidime se na startu, zvazuji 1.3 slick plaste :-) B.
ty hajzel… vis ze povoleny mtb plaste sou 1.5 palce… takze jestli zajede lepsi vysledek klidne to na smejda nabonzujte… me dostava ze me lemplovi nidy nic nikdo nenapsal a pride beeda co se tu zjevi jednou za… =D tak at vyhrajes:) a neprdne patka nebo nakej pojebanej defekt…:)
hehe darilo se 4 defekty:-) na 5. 6. 55. a 85km, jsem byl pro smich, kdyz me opakovane predjizdeli stejni lide:-). B
Ty voe ty jsi trumfnul i myho brachu :))) Co jsi tam mel za galusky?
Neprojížděl jste někdo trasu 100vky? jakej je povrch, nějakej terén atd. Vždycky jsem jezdil 50ku a tam je to jasný :-)
No sjedes kolem Smedavy dolu asi 20km asfalt, pak 15km naky lesik/louka a pak zase 5km asfalt, pak 5km lesni cesty a 25km do cile asfalt/panely:-) B.
Takze zadna stovka, sedumdesat je to :))
Ja to projizdel minulej tejden a terenu tam je fakt minimalne.....