Ještě jednou- kvůli nedostupnosti jsem vyloučil Canyona – takže zbývá Trek a Spešl. O Treku tady nikdo nic neví ???Nikdo o něm nemluví????
Ještě jednou- kvůli nedostupnosti jsem vyloučil Canyona – takže zbývá Trek a Spešl. O Treku tady nikdo nic neví ???Nikdo o něm nemluví????
Jak se dívám na Treky tak se za tu „nálepku“ TREK připlácí ještě víc než u Spešlu
Trek Fuel EX 7 osazený deorkem + vidla RS Reba za 70K to jsou ceny :-(
Jo a jak čtu o spešlech www.bike-forum.cz/…1/forum.html#… tak se mi ta značka přestává líbit :-)
Díval jses na CUBE ? Ti maj zajímavej poměr ceny/osazení www.bikerstreff.de/…/Fully_1.htm
zas to neni take horuce… ramy su furt jedny z najlepsich…
To netvrdím, asi jsou ale ty ceny. Já taky řeším koupě kola, ale tak kolem 2000 Eur a za ty prachy chci suprově osazenýho bajka (mě ovlivnil ten Canyon ty snad ta kola „dotují“ jaký maj ceny) a připlácet si nálepku TREK, SPECIALIZED i když bezpochyb kvalitní rámy nehodlám. V tehle cenové kategorii maj stejně všechny kola kvalitní rám, i když některé asi o něco lepší, ale poznám to já vůbec ?? Pro mě jsou důležité komponenty – vidlice, brzdy, kola a ne to že mám ten nej rám co existuje
Trek FuelEX8 jetý 1 rok 250 km a slevněný ze 99000 na 60000 mi připadá jako dobrý kauf…
tak jeden rok nebo 250km? :))))
jeden rok a 250 km – má to na krámě na ozdobu aby bylo vidět že je prodává ale nemá čas jezdit.....
ještě jednou srozumitelně – rok výroby 2005, koupené v březnu 2005 , ujeto od března 2005 do května 2006 250 km, fakt nekecám, na bejvalýho závodníka otřesnej výkon ale prej neni čas…