mate niekto skusenost s tymto ramom? vypada to dobre, ale sa mi zda na trek nejaky lacny.. je to najvyssi AL ram od nich.. potom uz je len karbon.. ma ho niekto z vas? ako je natom s tuhostou (vsetky smery), vahou..?
mate niekto skusenost s tymto ramom? vypada to dobre, ale sa mi zda na trek nejaky lacny.. je to najvyssi AL ram od nich.. potom uz je len karbon.. ma ho niekto z vas? ako je natom s tuhostou (vsetky smery), vahou..?
Ahoj, ram Trek 8500, jsem si letos koupil k vánocům, čero-šedý, při velikosti 19 palcu jsem navážil 1,7kg, co se týče tuhosti , tak zatím žádné negativy, maximální spokojenost, když tak jukni na můj bike
namakanyyy :) a to je 2005 este ze? nevies skade aky je to ram? lebo teraz stoji asi 10000 SK (ale je to taiwan), predtym stal cez 20000 SK (ale vraj bol hand made USA).. bral si komplet bike, alebo len ram..?
moj syn ma tiez trek 8500, model 2004, taky cierny. Ak si ho chces vyskusat, dohodni sa s nim.
ju a ak dobre vidim tak navarky na Vcka to ma ze?
a neviete ake hlavove je na tom rame? ram sa predava s, alebo ho treba dokupit..
Hlavové složení se k rámu nedodává, je třeba dokoupit. Je tam klasika (neintegrované).
a neviete ci su stale vsetky lanka vedene hornou trubkou? a aky to ma priemer sedlovky, 27,2?
Všechny lanka jsou vedené horem, průměr sedlovky je 31,6mm.
ved si to dojdi k nam kuknut. Teraz ma sice cosi rozobrane ale do Sulova to musi dat dokopy.