Nedá mi to, abych nezaložil další thread na téma Šela:) Jak se jelo a jak se líbila? Já osobně jsem celkem spokojený s výkonem, s výsledkem už moc ne. Přidání krátké trasy je sice bezva, ale ne bezva pro nás, co jedeme dlouhou. Když se po 40 km do pelotonu začlenní 500 lidí, kteří mají v nohách 15 km po rovině, tak to asi není úplně nejlepší. Možná mohla být aspoň barevně odlišená čísla jako třeba na Silesii. To, že jim to do kopce jelo líp jsem překousl, ale co předváděli někteří střelci v přestižkách ve sjezdech, no, už jsem dlouho tolik nebrzdil… Za celých 91 km jsem si dal jen jeden sjezd tak, jak ho každý rok jezdím a to mi ještě na konci vjel přímo do cesty nějakej dobrák z krátké a já hodil hubu století a on se podíval a jel dál, ani se nezeptal, jestli třeba neudělal něco špatně, no, asi byl poprvé. Kromě toho, že jsem ve sjezdech a turistikou před prvním projetím Helfu ztratil určitě aspoň půl hodiny to bylo zajímavé, trať byla celkem náročná, všude spousta vody, bahna a blbejch lidí. Ale potkal jsem a pokecal se spoustu lidma nejen z BF (Tink, vlk, Vymi, Martinkaa, Pekáček…), takže vlastně nakonec bezva:)