Ctěl bych udělat takový malý průzkum o tom jak moc nebo málo se „houpeme“.
Ctěl bych udělat takový malý průzkum o tom jak moc nebo málo se „houpeme“.
Anketa: Jaký máte přední zdvih?
Houpy hou… přijde mi ta stovka málo, ale větší by nezvládl rám a do nového se mi fakt investovat nechce.
a kam mam kliknus s u-turnom 63–105? :D
Podle toho, kterej vozíš zdvih nejčastěji. Nebo to točíš mezi všemi rozsahy?
jj vsak od coho to tam je :D tak ale vacsinou to je na 8–10cm.. velke stupacky stiahnem na 6… je to fakt dost velky rozdiel :)
manitou six (prozatim nez bude vejplata), ma to udajne 80 mm ale jak na to sednu tak sou z toho 4 centaky :) btw dle jakeho udaje se da urcit zda-li muzu dat na ram vetsi zdvih plz ? parametry ramu sou zde : www.jamisbikes.com/…5_dursx.html mam 17ku velikost
Vozím Sid Team, takže do 80 mm…
na full sem mel 115, a ted na HT 85–100, rad bych 130–140…
vidíš někde dotaz: zdvih, o kterém se mi jen zdá? :-)))
:)
:-D
Hmm, exilous je celopevnej, Traction ma 105, Cube 120 a Srotmachine 150mm. A ted mudruj :-)
Konecne 100mm, z kterych je aktivni opravdu velka cast. Kdysi RS Pilot C s 80mm, aktivni zdvih v rozmezi tak od 2 – 4 cm v zavislosti na pocasi :-)
No, ona leckdy 60mm RST houpe víc jak 300mm Marzocchi Monster Super T… =) (jj, je to trošku s nadsázkou, ale ne zas tak moc)
Já bych neškatulkoval 76 a 105mm. To jsou úplně jiný vidle.
Presne tak a navic kdyz sem zvolil skupinu 76–105, tak to vypada, ze se radim mezi chrty..
jenze ty si divnej.. tebe by nemeli poustet mezi normalni lidi.. nechapu, kdo ti povolil vychazky…
;)
Normální lidi v noci spí ;o)
Zatim 130mm. Po brigade bych rad novou vidli a 150mm. Tim bych u pevnaka skoncil ;o)
Vozim 85–100mm podle situace, ale hlavne teda tech cca. 100mm. Ale davat do jedne skupiny 76mm a 105mm mi prijde divne..
130 a 203 v jedne skupine je taky divny ;)
Ja to vedel, ze tento thread se ti bude libit..:)
NJN :))…100mm mam na silnicnim MTB :o)
papirove 100mm,realne tak 80mm.a staci to na uplne vsechno v ramci XC.nekdo rika na XC 120mm,ale to musi bejt fakt netahlo:-)
Hmm…mne na XC vyhovuje 140. :)…se 120 bych se necitil bezpecne…
:)
verim..:-)
0.000
0,00 a 150
das 75mm, ne?:-)
150
100mm. Ale přestavá to stačit…
90,100,105 ale dost záleží jak to funguje :)
to vypada skoro jako miry nejaky zensky;-))
sorry, chyba pripojeni:-)
akorát to 100 je trošku out :)
akorát to 100 je trošku out :)
To pouze nastavitelna horni mira… ;o)
63–105 mm, 2 roky nastaveno na 90, ted na 85 :-) (ladim posed tak budu zase tocit :)
150 a přijde mi to málo…
XC HT, většinou 120, ale je pravda, že na dlouhý asfaltový výjezdy to občas snížím na 110 a dokonce někdy i zamykám, holt ten chrt tam někde hoooodně hluboko ještě bude :o)))))
Ticho! Všechny vás zabiju!