• coolboy

Po dojetí závodu jsem napsal přítelkyni, že jsem dojel v pořádku, naprosto vyčerpanej, že mi je na zvracení, ale že závod byl super a že se mi to moc líbilo…ona mi na to odepsala, že prej ať si neublížím a ať si něco neudělám :-D Zajímalo by mě kolik z vás má přítelkyni, která je sportem nepolíbená…někdy mě totiž její strachování dost nudí :-)

0 0
    • Biker jak Pes  

Já zatím žádnou přítulkyni nemám a ani žádnou neplánuju, protože jak vidím kámoše okolo, tak bych asi neměl žádný čas na kolo, natož ještě na „nějakou“ přítulkyni a ještě k tomu nesportovkyni, to bych se asi zbláznil… :))

0 0
      • Turbo  

Koukám že sme na tom podobně, když řeknu kámošům, že dáme šviha a oni že nemaj čas, protože musí do kina, na procházku, tam a tam se svojí mladou, tak je mi jich fakt líto :-)

Když už přítelkyni, tak jedině bikerku, nebo strašně tolerantní.

0 0
        • Biker jak Pes  

Tak to by už musela být pořádně tolerantní, protože by mě asi vůbec neviděla, ale jenom slyšela asi 1× za měsíc, když bych si vzpomněl, že ji mám zavolat… :))

0 0
        • lOlA  

nj to jsou ti samotari.vsak ty jednou poznas jaky je to bejt uvazanej.a nic nic s tim nenadelas:o) nj taky me to stve ale co chces delat?

0 0
        • orca  

nevím co očekáváš od přítelkyně „bikerky“ – z 90% bude jezdit mnohem pomaleji než ty takže pochybuji že pravidelné vyjížďky plně uspokojí tvé bikerské srdce .A navíc pokud bude vyžadovat aby si s ní jezdil tak na tom možná budeš ještě hůře než kdyby nejezdila vůbec.. To spíše bych volil tu variantu „tolerantní“ .

0 0
          • pepek  

Tak, tak a když přijedou domů, tak místo teplé večeře na stole bude mít nasranou, zpocenou a vyčerpanou babu. Zlaté nesportovkyně !

0 0
            • rasto  

moje rec ;-)

0 0
            • Luka  

vazne? … no, a neni lepsi kdyz je zenska predvidava a to jidlo si udela den pred svihem? Nebo se proste spokojis se studenou veceri, ukaz mi tu domaci zenu co bude cekat se zradlem na plotne az ty se uracis vratit ze svihu. Jak znam sebe i svyho muze, tak jsme nikdy domu neprijeli na cas ktery jsme si planovali…

0 0
              • Lišák  

Naprostý souhlas.

0 0
              • Pebe  

navíc teplá večeře není „zdravá“ :-)

0 0
                • Luka  

jedno teply jidlo denne by chlap dostat mel. jinak bude mit vredy! (citace me skorotvhyne) :)

0 0
                  • Pebe  

oběd? :-)

0 0
                  • Medunka  

jj, presne… Pamatuji si, ze „maminka“ to nerekla, ale naznacila. Ze proste studeny obed nebude, ze musim uvarit teply ;-)

0 0
                    • Pebe  

U nás to vyřešila dcerka. Teplý oběd vyžaduje a tak manželka musí vařit. A já když já přijedu z práce, mám vždycky nějaký „zbytky“ :-)) Nejhorší je prej pořád vymejšlet, co bude vařit :-D

0 0
                    • Luka  

me to nevadi, prtoze teply obed pro muze=teply obed i pro me :) a to se vyplati!

0 0
              • pepek  

Nemusí čekat, stačí když to má připravený a než se umeju, tak je to teplý (už se dají koupit i mikrovlnky).Potom kafíčko, pohovečka a mírný spáneček je taky zdravý. (Ale cyklohadry si peru sám!)

0 0
                • Lišák  

Teda nechci do tebe moc rýpat, ale to vypadá, jako by jsi nepotřeboval partnerku, ale posluhovačku… Jo a cyklohadry si peru taky sám, jako že se BOSCH jmenuju! :-)

0 0
          • Marika88  

Pomalu se ve mě začíná probouzet feminismus :-D

0 0
      • kurýr na bajku  

Nezapomeň, ale přiznat že máš přítele :-P

0 0
      • enjoy  

tak to si davej bacha,abys jednou neskoncil uplne sam:-).mluvis docela tak,ze to tak vypada:-)). a k tematu.mam pritelkyni ktera je vic sportovni nez kdokoliv koho osobne znam,takze to neni problem.nastesti dela neco jineho.jeste aby rozumnela kolum,to bych vlastne ani nechtel:-)

0 0
        • Biker jak Pes  

No vzhledem k tomu, že mi je teprve 16, tak si myslím, že mám ještě čas. Narozdíl od Turba… :))

0 0
        • kurýr na bajku  

každej normální člověk v 16ti píchá, chlastá a fetuje. Kdo to provaří, tak už to nedožene :-P

0 0
          • coolboy  

cenné rady ze života :-)) akorát s tím fetováním to jaksi nestíhám :-))

0 0
            • Ruda  

Sakra, i tady se člověk dozví, že by měl fetovat. Tak ten fet jsem taky propásl.

0 0
          • orca  

Asi jsem nebyl v 16 normální a ani potom … tek nevím jsem ještě člověk ??

0 0
          • Biker jak Pes  

Hmm, tak to já jsem asi nenormální, ale to už mi říkají i doma, jestli bych si nechtěl nějakou ženskou najít, že vrstevníci už jich vystřídali nevím kolik, atd… Nevím, nějak mě to nebere… :))

0 0
      • Marika88  

Musíš hledat nějakou bikerku, takových je. Byste potom jezdili spolu a oba by vás to motivovalo…

0 0
        • Blade  

mam pocit ze obcas vic hledam nez jezdim :)

0 0
        • Biker jak Pes  

To už mě taky napadlo, ale kde mám shánět bikerku, která je nezadaná a věkem aspoň trochu jako já. Buď takové nejsou nebo už jsou zadané…

0 0
          • MartinXC  

No – pořádně se někde vyklop, nechej se odvézt do nemocnice a pak si vyber nějakou sestřičku :-) Když nebude bajkerka, aspoň bude pečovatelka ;-)

0 0
            • kolda  

mluví z tebe zkušenosti?:))))

0 0
            • Biker jak Pes  

Vyklopit jsem se vyklopil, do nemocnice mě odvezli, ale místo pěkných sestřiček mě ošteřovali nějaké staré ringle… :))

0 0
              • MartinXC  

Tak to máš teda supersmůlu. Nebo zkusíš ještě jednou ?

0 0
              • Pebe  

Já jsem teda svojí manželku, shodou okolností zrav.sestřičku, „sehnal“ na Xchatu :-DD Ale zase taková výhra to není, když pracovala (nebyla na mateřský), tak byla věčně v práci, denní, noční…hrůůza :-)

0 0
              • mike!1  

To já jsem šel do nemocnice za mamkou na návštěvu a zrovna tam byly nějaké praktikantky ze zdravky. Tam bych se i ošetřil nechal:-))

0 0
              • goofy  

Kdyz sem se natahnul, tak mne taky dovezli do nemocnice a tam mne osetrovala moc mila (a pekna) slecna… :o) Skoda ze jsem byl trochu mimo a znam to spis z vypraveni, nez ze si to vybavuju

0 0
                • -b-n-x-  

znas to jen z vypraveni? A nefilmoval to treba nekdo?

0 0
                  • goofy  

:o) Ne ne. Akorat si spominam ze se kolem mihaly nejake postavy, ale mnel jsem je trochu rozmazane a porad si zemne delali srandu, ze neumim jezdit na kole… Coz na tom asi neco pravdy bude (asi hodne) :o)

0 0
                  • Blade  

s tim filmovanim… Myslis neco jako „Zhave sestricky v akci“? :-D

0 0
          • coolboy  

a nebo nebude pěkná,co :-)

0 0
      • Marcinka  

Jo jo…zbláznil!

0 0
    • palkac  

Já jsem rád, že aspoň někdo má o mě starost..

0 0
    • Jezishek  

Tak to ty máš ještě kliku,ta mojě kolo uplně nesnáší.A když sem se vysekal tak mě ještě zdrbala že na tom neumim jezdit :-)…

0 0
    • dedek55  

Zdar. Tak to zkus jako tenhle , hledá dívku svých snů a potřeb:-))

(vyfoceno na Louštíně,kousek od Krušovic). Držím mu palce at' mu to vyjde :-)

0 0
      • RUR  

Nádherný:)))) Fandím mu moc. Skoro mě mrzí, že podobné problémy nemám… No, vlastně ani trochu.

0 0
      • james11  

Ha ha to si mě pobavil :-D

0 0
      • Tomcat_1  

To je supeeeer! :-))

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Martinka  

Oni i kluci umějí být vůči kolu netolerantní…

0 0
    • TinkTink  

Bud rad, ze se o Tebe boji :o)…no…nebo..ne­napsala Ti tu SMS ironicky a Ty jsi to jenom nepochopil? :o))

0 0
    • Twisp  

Buď rád, že ti vůbec něco napsala

0 0
    • expen  

já mám přítelkyni naštěstí hodně tolerantní takže mě nechá nejdřív dát švih a potom podnikáme věci společně…je fakt že si koupila taky kolo ale spíš jezdí s kamarádkama nebo se mnou ale to jen tehdy,když já už si dopoledne dám 100km:o)ale na dovče šlapala statečně.do kopců jsem jí pomáhal ale jinak jel sama:o)každopádně je to o toleranci…ja­ko vše…

0 0
      • coolboy  

ale nejhorší je, jak si ta holka myslí, že když se při závodě úplně zruším (teď nemyslím vůbec pády), že si ničím zdraví :-/

0 0
        • JSt  

a nenicis? ja po dnesku – oci plny blata a prachu, plice plny prachu (mozna i blata :), krece jak pes. to na zdravi neprida… ale kdyz ono me to bavi ;))

0 0
        • expen  

tak ono si ho svým způsobem trochu ničíš.vem si jakou máš tepovku,co na to říká páteř,klouby a tak..je to pro to tělo větší záhul než tréning.já vloni po Králi šumavy(bylo asi 33ve stínu)jen hodinu ležel ve stínu a nebyl jsem vstát,pít,jíst nic,fakt mazec.pak jsem vlezl do ledové sprchy,dal si guláš a pivo a bylo líp:o)

0 0
          • coolboy  

no ale dej na jednu stranu nic nedělání a flákání se, televizi a kupu jídla, tlustej pupek…a na druhou stranu kolo a co pak podle tebe škodí zdraví???

0 0
    • enrico  

mať tvoje problémy a prezidentský plat… :-)

0 0
      • enjoy  

ta posta se hrozne flaka,chjo..:-/

0 0
        • enrico  

my tu mame nejaky sviatok, niečo s fašizmom alebo tak nejak, takže rátam, že by ti to malo dojsť zajtra, ak nie, tak ich tam pojdem nakopať do ****** :-)

0 0
    • Martyss  

Myslím, že by to chtělo trošku nadhledu. Je vidět, že jí na tobě dost záleží. Čili je normální, že se o tebe bojí. Zvlášť, když sama nesportuje.

0 0
      • Luka  

no, po pravde… od ty doby co jezdim JA mnohem vic nez kdyz jsem se s Habibem dala dohromady, tak se o nej na zavodech bojim cim dal vic. Dokud si to clovek nezkusi na vlastni kuzi, tak ma jen takovej nejasnej strach, ja mam strach ted uz konkretni: aby se nezrakvil, aby ho nekdo nesejmul, aby nekde nepad vycerpanim, aby prezil… ale je to sikulka a hodne vydrzi, takze kdyz je prijemny pocasi, prijede uuuuplne znicenej, ale s usmevem, stastnej ze zase prekonal sve moznosti, ocekavani a hlavne vidi, jak jsem na nej pysna! (ja zavody nejezdim, chybi zavodni ambice a nemam rada davy :) )

0 0
        • rasto  

nemam rada davy :-) co delas na B-F?? :-))

0 0
        • Martyss  

Jasně, ale stejně se můžeš rozštípat i jinde nezávodně a nejen na kole. Sice jsem jel závod jenom dvakrát a bylo to jenom XC okolo 20 km, ale pokud mohu mluvit za sebe, tak jsem do toho dal sice vše, ale nejel jsem jako bezmozek. Je jistě větší šance, že se vysekáš, když do toho hodně dupeš, než když jedeš na pohodu někde jinde. Pokud tedy mohu mluvit za sebe, tak já jsem už dávno pochopil, že karty jsou rozdána jasně. Chrtit ať ti blbnou a pro mě je to „závod“. Proto si myslím, že tento příspup nevyžaduje nějaké velké strachování ze strany ostatních.

0 0
          • Luka  

vyzaduje. na zavode (aby si zazavodil) je sam…nemam ho na ocich… a jakmile neni se mnou, mam strasnej strach. At uz jede nekam kolmo/vozmo nebo jen nekde pobiha pesky. Protoze kdyz se jednomu z nas neco stane, tak ten druhy poskytuje moralni podporu i prvni pomoc. Teda, presne receno, habib mi poskytuje prvni pomoc… ja jsem ten kdo si zdycky rozbije hubu :)

0 0
            • Medunka  

Presne… Pokud se jede spolecna vyjizdka, tak o tom druhem mas prehled, vis co jede, jak jede a jsi tam, kdyby se neco stalo, prvni pomoc mu poskytnes ty a ne nekdo jiny, neznamy… S tou prvni pomoci a polovickou je to lepsi, ze clovek dokaze uvolnit pocity a je rad, ze se o nej stara „milacek“ A kdyz jedes vyjizdku, tak te tam nikdo dalsi neohrozuje, jako tomu je u zavodu, kdy zavodnici proste jedou a je jim to obcas jedno, ze nejedou jen oni ;-(

0 0
              • Martyss  

2Luka & Medunka:Já vaše pocity chápu, ale zase myslím, že oba extrémy jsou špatné. Nemůžete stále u toho druhého a hlídat ho jako maminky, ale zase na druhou stranu je to o tom, co konkrétnímu páru vyhovu. Já mohu mluvit pouze za sebe.

0 0
                • Luka  

chapu, nevnucuju.

Ja za nim ale stojim, bojim se o nej, stejne jako ho hyckam teplymi domacimi obidky, vonavym, vyzehlenym pradlem, darecky a pozornostmi… a esli se mu to nelibi, tak mu k tem narozeninam za tyden ty dva darecky o 18ti castech nedam! Tak!

0 0
                • Medunka  

Jezis, hlidat tady nikdo nikoho nechce. Vztah neni o vecnem spolubyti a hlidani se na kazdem kroku. Vubec si nemyslim, ze by moje s Lucino pocinani bylo extrem a uz vubec ne spatne

0 0
        • Stax  

sweet :)

0 0
    • If  

No bohužel to vypadá, že některý chlapi to strachování fakt asi moc nemusej. Můj přítel je řekla bych dost vášnivej biker a co začalo být hezky tak na mě moc času nemá, pořád je na kole. Trochu klidná jsem ve chvíli, kdy vim, že přijel domu a jde spát. A takový ty moje řeči jako jezdi opatrně, nepřepínej se atd. mu moc dobře nedělaj. Fakt ho už dost unavujou, ale asi si začíná zvykat :-)

0 0
      • Martyss  

„A takový ty moje řeči jako jezdi opatrně, nepřepínej se atd“…Sama asi nejlíp víš, že pokud pojede sám,tak se tímhle řídit nebude:-)

0 0
        • If  

Tak mě je naprosto jasný, že se tim řídit nebude, ale prostě mi to nějak nedá a občas mu to raději připomenu. I když se to mine účinkem :-)

0 0
          • klerik  

Jo jo, vim o cem mluvis. Ja porad bikuju a ona me stale nahani :-) A nemuze nahnat :-)

0 0
      • Pá-dlista1  

Ty jses sama podminka :)

0 0
      • If  

Tak a přítel to mé strachování zřejmě vyřešil po svém. Vzhledem k tomu, že mé kolo bylo jen málo pojízdné a zřejmě ho už opravdu přestávalo bavit mé strachování tak mi koupil kolo nové. Tak to vypadá, že teď se budu bát o nás oba :-)

0 0
    • Medunka  

Nudi te strachovani? Jak by ti bylo, kdyby se o tebe nebala? To uz by se mohlo i brat, ze ji na tobe nezalezi ;-(

Ja sama jezdim, kdyz nejedu zavod a jen tak nekde cekam na trati a proste uz vim, ze by mel jet, ze vim, ze je dobry, tak prvni myslenka neni, ze nekde pichnul a zdrzel se, coz je na 99% predpokladatelne, ale bojim se, jestli se mu neco nestalo vaznejsiho, jak Luka psala, jestli ho nekde nekdo nesejmul, nelezi na mene spatritelnem miste… Myslim, ze je to naprosto normalni. A taky si myslim, ze i on se urcite o me boji, doufam ;-)

0 0
      • Luka  

tak tak, pravdu mas. A proto jako stary katastroficce mi muz veskere zavody prisne zakazal :D … ale on vi proc. Kdyz jsem unavena, tak pozornost jde trochu stranou a pak se lehce nekde vymlatim…

(dneska do prace se mi to malem povedlo 3×… 2× me zaskocil neocekavany objekt (zaparkovany auto v prudkym kopci, kdy jsem necumela pred sebe, popelnice na obrubniku po kterym jsem se pokousela dojet co nejdal a ta potvora mi skocila do cesty ;) ) a potreti nejak nedobrzdeno a mohlo byt solidne odreno na ruce i noze o zed :)))))) nekdy je proste den blbec :)

0 0
        • Siu  

No to ctu rada…kdyz vidim ze nejsem sama komu muz zakazal zavody:-)) vlastne by nejradeji vubec kolo zakazal. Zvlas po tom co jsem se z jednoho svihu vratila az po 5ti dnech.

0 0
    • tjuren  

Nevím co je na tom divnýho? Když by ti ženská líčila jak si dobře povykládala s kámoškou v cukrárně a jak ji teď štve, že porušila zasády proti štíhlé linii taky bys ji nerozuměl. Mluví z tebe nezralost mládí a to je hezký, ale dej pozor ať ti to nezůstane.

0 0
    • vlk  

když se o mě dříve strachovala tak mi to bylo i příjemné pak mi to vadilo a dnes se už nestrachuje-už mě zná :o))

0 0
    • jihra  

Nejlíp je na tom jeden můj kámoš. Rozvedl se, narazil si přítelkyni (bez závazků), která jezdi na biku jak drak, takže jsou výkonnostně naprosto rovnocenní. Co jim chybí? Šťastný to chalp (i ženská).

0 0
      • orca  

Ale ty výdaje za kolo společně musí bejt kouzelné :-))

0 0
      • Siu  

Časem jim bude chybět malý bikeratko:-)) a pak jeden z nich bude muset polevit..pak se pozna kdo z nich je šťastný :-))

0 0
        • jihra  

No výdaje za kola jim lezou trošku do peněz. Oba ale celkem slušně vydělávají, takže to asi de. Malé bikerátko jim určitě chybět nebude, jsou ve věku, kdy už mají velké bikerátka „z domu“ (je jim oběma přes 40).

0 0
    • mosquito  

kdyz ma jen strach tak se to da prezit, ale kdyz do teho akorat keca a radeji sedi doma tak nejspis papa

0 0
    • Marcinka  

Naštěstí žádnou nemám (naštěstí pro ni)…se mnou by žádná nevydržela I:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.