Sem v podstate uplnej zacatecnik co se tyce nakyho vetsiho jezdeni, a potreboval bych par rad jak bych mel zacit a jaky bych mel mit zhruba vybaveni(helma..) kolo mam Kellys Quartz a jsem z HK. Diky za trpelivost s takovou lamou;)
Sem v podstate uplnej zacatecnik co se tyce nakyho vetsiho jezdeni, a potreboval bych par rad jak bych mel zacit a jaky bych mel mit zhruba vybaveni(helma..) kolo mam Kellys Quartz a jsem z HK. Diky za trpelivost s takovou lamou;)
jezdi s lidma a sleduj.. a co se nedozvis od nich,dozvis se tady:-)). zaprve to,ze tvoje kolo je spatny:-D a ze bez helmy umres. vic snad dodaji ostatni,me nejak nenapada co bych ti mel povidat.
Bez helmy umres. S helmou taky. Otazka je kdy driv :-) Reknu ti jediny, jezdi a uzivej si to. Vsechno statni uz prijde samo.
A kdo kouří umře dřív?
Jo jo, treba ja uz jsem vlastne davno mrtvej :-)))
Nevěřim, uka
Jenze si myslim ze za 12000 si moc vybirat nemuzu;) a je jedno jakou helmu? Ptz nakou mam tu sem kupoval loni a stala 800, ale stejnak jezdim bez ni
drazsi se ti asi bude vic libit.anebo taky nemusi,pokud nemas k estetice na biku jeste tak vypestovanej vztah:-))
neznate nekoho z hk a okoli?
Jestli máš nějakou helmu bez upínání na zátylku, tak jí zahoď hodně daleko a pro jistotu jí ještě rozdupej. To je pak opravdu lepší jezdit bez ní. I když myslim, že za 800 se snad už tyhle modely neprodávaj.
Ja nikdy nelzu :-)
Jeste tam mela byt fotka,kdyz ja debil si neprecet ze to nebere .GIF..
hmm, na obrázku opravdu nic neni, tak nevim, co si o tobě mam myslet…
To je tim ze jsem docista mrtvej :-D Ale ne, vazne, me se ten obrazek normalne ukazuje, co ostatni?
aha, už to vidim, asi se mi zrovna nějak zpomalil net. musim uznat, že si SKORO mrtvej (ještě ti nějaká síla zůstala)
Hm, to si nejsem uplne jistej, vcera mi nebylo dobre, byl sem asi nejakej nastydlej a dneska jsem se nechal zlakat pocasim na kolo, dal jsem 75 a mam toho vazne dost. Takze z toho vlastne plyne dalsi rada : nejezdi na kole kdyz jsi nemocnej :-D
jak jiz bylo receno, prvni vyjezdy bys mel absolvovat s nekym, kdo Te zauci. jinak, musis hodne pit (cca 1 0,7l lahev na 30km, mozna na min km). voz s sebou i musli tycky (=tzv. tratovky). hladak je potvora. neni spatny ani tachometr, abys mohl sledovat, koliks najel. katata by mely mit vlozku, abyses moc nepobouchal. i rukavice jsou dulezite: muzes otirat pot, na riditkach brani prokluzu, pri padu se min odres. prilba: vyber si neco kolem 1,0–1,2kc. za vic nema cenu kupovat, kdyz nevis, zda Te kolo bude bavit. znacku Ti neporadim: kazdemu sedi neco jine. hadry: osobne preferuji svetlejsi, barevnejsi: na asfaltu jsem drive videt.
JEZDIT jezdit JEZDIT , a pokud tě to bude bavit celej rok tak další si pořídíš třeba lepší kolo a bude tě to více bavit… krom přilby asi vyloženě nic není nutného …