celkem pohoda.Nevíte kde jsou nějaký fotky?
celkem pohoda.Nevíte kde jsou nějaký fotky?
urcite na racefoto.cz oficialni fotgrafove a pak jeste budou na www.bikezone.cz ale tam se nejprve musi vyvolat a nascenovat! takze tak za dva dny ;-) jo, me to moc jako pohoda neprisla.. docela fofr :-)
uz sou nejaky foto tady www.xcrteam.info/
Tiez som nieco nasiel…
strasny splashky
Tak teďkas to hodně přehnala:))
kdepak… mam jeste chutovy bunky a mam je rada… starobrno ve sve ryzi podobe je moje nocni mura. Nerikam cerveny/cerny drak, to je neco jinyho…
A už jsi zkusila 11% někde venku, na bečce, tlačenou vzduchem? A nepřechlazenou, jako ve všech hospách?
i oni uz tlacej 11? …neee…ja zkusila 10… pred par lety jsem byla v brne skoro doma… a starobrno mi nesmelo pres prah :)
ja si ted ujizdim na svijanech a na kozlovi 11
Jj, Svijany jakýkoliv a Kozel 11% = MŇAM! :-)
Je videt ze se v pivu vubec nevyznas :-)
jojo, jsou „pivni machri“ co mi tvrdili, ze kdyz mi nechutna gambrinus, ze hovno pivu rozumim..... ja vam to neberu. Piju jenom to, co mi chutna, a dovedu si sakra vybirat. Stejne jako neni plzen jako plzen… nekdo to natoci jak maslicko, rozplyva se na jazyku, a jinej ti da zvetralou smrdutou brecku… ale jsou pivni „znalci“, co tomu rozumej, a ty ti reknou, ze plznicka je proste nejlepsi. Ale uz se nezminej, ze jestli v 10–15ti hospodach v praze plzen za neco stoji, tak to je hodne…
Plznička z prášku (ředěná), jo to je pivko. … Už se to ani nedá vzít do huby, jak je to eurostandard.
Svijany jsou naprosto genialni!!!
minulej rok na festivalu v Malé Skále sem se po svijanech strašlivě posral. Svijany už nikdy! Ono bahno není uplně špatný, jak říká Lišák. Ale akorát jedenáctka, desítka je patok… Ale furt lepší než Svijany, to je humr nejhrubšího zrna…
moje rec. kdyz becka, tak medium ;-p
Já bych si dal také to médium … ;-)
zelvy nezeru…
Medium lahvace zrovna ted piju :-) a je vybornej…
Jak se máš u piva?Kdy zas vyjedem??
Co takhle zítra? .-)
Taky se připojuju k dotazu, nemáte někdo odkaz na nějaké fotky ze Starobrna? Tedy kromě odkazu na Svoradův web. A kromě racefoto kde stojej za kulový a navíc za ně chce 60 babek za jednu a ještě k tomu mě v tom stoupání na Javůrek ani nevyfotil .-)…
hlavne silnicni fotky budou na www.bikezone.cz snad uz dneska :-)
nejlepší by bylo kdyby si někdo kdo si koupil celý CéDo od racefota to hodil na web
Ječňák je borec!