Nic jsem nenašel v historii, proto se ptám přímo – neznáte nějaký servis, kde by měnili průmyslová ložiska na fullu – vylisovat staré a nalisovat nové? Konkrétně mi jde o Ostravsko… Díky za tipy…
Nic jsem nenašel v historii, proto se ptám přímo – neznáte nějaký servis, kde by měnili průmyslová ložiska na fullu – vylisovat staré a nalisovat nové? Konkrétně mi jde o Ostravsko… Díky za tipy…
Možná je to blbá rada, ale zkus je napřed otevřít a možná zjistíš, že je stačí jen pořádně prostříkat bez demontáže a pořádně namazat. Jsou totíž z výroby jen slabě namazaná a s tím bordelem se pak znehybní. Já jsem to tak udělal a pohoda (vyčistil jsem je sprejem na odmaštění brzd. kotoučů ). Podle typu ložisek totiž ta výměna může být docela drahá (u mě by to bylo:2400,– jenom za ložiska a ještě k tomu + práce.
každá rada dobrá, taky jsem si myslel, že to chce jen promazat, ale po určité době po něm jsem zjistil, že je to ložisko těsně před smrtí, spíš už po ní – jde o hlavní čep u převodníků a v tom ložisku se pohybuje dopředu-dozadu, tzn. že zadní stavba putuje zleva doprava… takže výměna je jasná…
zavez to do maxxcursoru, co vím tak best servis na ostravsku…a navíc se tam ted na zdi poflakuje intense 6,6
…tak se můžeš pokochat :-))
na počkání to nebude ale myslím že to zvládnou
ta5,5 v oranzove taky neni k zahozeni:)
zdravím. Jak říkám, pokud chceš mít jistotu kvalitní výměny, tak v Ol. znám jednoho šikovného, levného mechanika, do týdne to bude určitě. Ale v MaxCursoru to zkusit můžeš. Měj se.
kteryho myslis?ten kseft u stadionu?
jojo, taky by mě zajímalo koho myslíš.
Na spešlu FSR 03 v rameně co drží tlumič kladivem a dobrou tyčkou :) jen sou mrchy stojej 104,– za kus a sou tam 4 z toho zase dvě mrtví… Neznáte taky nekoho s FSR s takovýma problémama nebo typ na nejaký odolná ložiska ???
Co třeba toto www.enduroforkseals.com/id121.html , případně ekvivalent sehnatelný snadněji v našich končinách (důležité je asi toto FULL COMPLIMENT BEARINGS (more balls, no retainers))?
no ja sem to ted nechal udelat v programcyklu,ale to ti asi moc nepomuze:)