• Rendy

Zajímá mě váš názor… koupil jsem si Kellyse Imagine 2005 a jsem s ním nadmíru spokojený, oproti mému předchozímu bajku je to super změna. Jen mám trošku strach z toho rámu (kinesium premium aluminium)… pročítal jsem spousty diskuzí a někde ho docela kritizovali a já teď na to pořád myslím a mám obavy… jezdím polní a lesní cesty… někdy jsou dost šutrovité… a jak někdy po takových cestách jedu z kopce, tak to rád pustím… taky je důležitá má váha (105 kg), rám mám ve 21,5 (měřím skoro 2 metry)…

0 0
    • TheIF  

Nereš a jezdi, prasknout může každej rám :-) A pak máš 2 roky záruku na rám, takže není se čeho bát.

0 0
    • Luka  

proc by to praskalo? Kdyz s tim nebudes delat prasarny, tak si myslim to prasknout nemuze…

0 0
      • Rendy  

Co jsou to prasárny??? Taková kamenitá cesta… rychlost kolem 40km h, mých 105 kg… to je vpoho?

0 0
        • Luka  

skakat „na placku“ s temahle kilama a timhle ramem asi nebude to pravy orechovy ne?

kameny ani 40km/h ti myslim nemuze nic udelat ani kdyz pojedes na skladacce ne?…

0 0
        • ddd - andy  

Kolem 40km/hod je to fain ale pres 50 uz nesmis! :-D Hele fak to neres – uz to kolo jednou mas ne? Tak ho jezdi.

0 0
          • Rendy  

Hehe… 50 bych uz asi nejel po takove ceste… i tech 40 ze me malem vyklepalo dusi… nebo plast??? :-)

0 0
        • gerrard  

Neres ja mam 110 kilo jezdim na Meride Mats special edition ram HFS. Ma skoro 3 000 najeteho a jeste nepraskla a to ji nesetrim. Chci tim rict ze ty ramy neco vydrzi a kdyz vydrzi pode mnou tak by mel i pod tebou.

0 0
          • TheIF  

Rámy spíše praskají únavou materilu, mě Kellys vydržel 30000 km pak jsme ho prodal kamarádovy a tomu za týden prasknul, ale stihl ho ještě vyreklamovat,řek jim, že stím jezdil slušně a kolo ma najetý tak 5000km a dostal uplně novej rám !! Takže na tom ještě vydělal.

0 0
            • enjoy  

a neni takhle zaruka nahodou na prvniho majitele? jo a ps:lhat se nema…

0 0
              • TheIF  

Asi jo, ale co… Lhát musel, bych mu prachy zpátky nedal, když to prasklo pod ním :-)

0 0
            • RUMcajs  

Hele, proc se ta zaruka uznava jenom puvodnimu majiteli? To je ten dalsi vlastnik nejak prokletej, nebo co?

Prece nikdo neproda neco, co je vylozene zle, kdy to muze reklamovat a dostat nove. Jedna-li se o ram bez zavad, proc neprenest zaruku na dalsiho majitele?

0 0
      • yoggi  

a preco nie ? ked ti praskne arturek tak si mozes klast otazku, ved ani velka vaha na nom nebola. so strojarskeho hladiska to opisem iba v skratke, nechce sa mi to tu rozpisovat. prasknut to moze unavou materialu (unavovy lom)alebo vada materialu ale to su veci urcene k reklamacii to je vyrobna chyba postupu a technologie vyroby. pokial je to spravne vyrobene a dodrzane postupy tak by mal vydrzat podmienky stanovene a urcene vyrobcom. takze pochybujem ze ich vies presne definovat ani ja ich netusim a v tom to je ze potom ti vyrobca oznami ze ram nie je dimenzovany na take veci a pouzivanie.

0 0
        • enjoy  

to ti ale mel presne rict predem,ne az ho napadne ze ti neuzna reklamaci.. protize co neni zakazano,to je povoleno.

0 0
    • JMT  

Praskne vsechno…

0 0
    • Andrzej  

jezdi a radsi to trosku casteji zkontroluj(105kg je dost) at jsi klidnejsi, ale myslim, ze ostatni maji pravdu, hned tak to nepraskne a kdyz tak je 2 roky zaruka…

0 0
    • yetti  

Jezdim na silnici horcikovej ram, a ty prej praskaly skoro vsechny. Kdybych mel porad myslet na to, ze se mi to rozvali pod zadkem, tak bych si asi vubec nezajezdil.

0 0
    • Mike  

rofl :) neboj sa preboha a bikuj .. :D ale ako vtip to bolo dobre :D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.