Zdravím,
nedávno jsem narazil na Radon Stage 7.0 Team 2009
Chci se zeptat, jestli se tomu kolu za uvedenou cenu dá něco vytknout, případně jestli existuje lepší alternativa. Team verze je o 100 euro levnější, než black anodized, nevím jestli to je chyba, každopádně se mi líbí verze obě.
Zatím jsem jezdil na nic moc HT (Kellys Magic, tuším 2005, V brzdy). Najezdím toho dost málo (málo času, jiné sporty..), ale nedávno jsem si udělal pár výletů do alp a chtělo by to minimálně kotoučové brzdy, mám tam při sjezdech trochu strach, že mi praskne plášť od rozžhavených ráfků. Jenže změna na kotoučovky by znamenala výměnu vidlice, kol a vlastní brzdy a proto začínám uvažovat spíš o novém kole. No a když nové, tak proč ne rovnou full, prokousal jsem se několika tématy ve fóru a postupně dospěl k tomu, že ideální by byl asi Ÿdvih kolem 125mm, i když původně jsem se díval hlavně na 100 mm zdvih (Radon QLT race).
Preferuji značky Canyon, Cube, Radon, Ghost, ale nebráním se ani dalším alternativám. Ideální by byl asi Canyon, ale připadá mi při stejném osazení o dost dražší než Radon.