caues, neporadite mi servis, kde mi nereknou, ze nejblizsi volny termin maji prespristi patek? ohnul jsem hak prehazky, takze to si doma fakt nezbastlim:-) diky! jo, zkousel jsem sterbu, kerna, konysport. s jinyma servisama nemam zkusenost..
caues, neporadite mi servis, kde mi nereknou, ze nejblizsi volny termin maji prespristi patek? ohnul jsem hak prehazky, takze to si doma fakt nezbastlim:-) diky! jo, zkousel jsem sterbu, kerna, konysport. s jinyma servisama nemam zkusenost..
zkus se zeptat u kraba… v lodenicich, to je vcelku rozumnej obchudkoservis… a nebo mrazek…no…
taky hlasuju pro kraba. kvalitka, vzorovy pristup.
nooo, neviem, servisovali mi tam blacka a ten klucik po ich zasahu zacal tiect a uz nejak neodpovedaju na mail … mozno na mail uz nechodia, tak im nechcem krivdit:-) skusim fooon …
Mam dojem, ze maily nikdy moc necetli. Zkusil bych ten foun.
velointest
tak velointest nakonec vyhral mou interni soutez o nejvstricnejsi servis, naprosta spokojenost… k uplne spokojenosti mi chybi jen najit nejakou prijemnou cestu z chodova, od thomayrsky je to po pekne hnusnejch silnicich…
tak to me tesi :-) z chodova krcskym lesem k jezirku pod labuti, prejit ctyrproudovku, parkem ke krcskymu nadrazi, podject most doleva, za mostem doprava, kolem skansky, za ni doleva loukou nahoru, na velky krizovatce cesticek doprava lesem a ses na konci novodvorsky, kousek od velointestu
diky za bleskurychlou odpoved:-) vyzkousim…
Trinnity
Hak u prehazky? Myslis patku? Takovou tu vetsinou stribrnou malou hlinikovou blbost co je na ni uchycena prehazka? To sem shanel minuly tyden a zjistil sem, ze na kazde kolo je uplne jina, takze musis tam, kde prodavaji tva kola, patku koupit a vymenu zvladnes s jednim imbusem i doma.. Ja tu svou nemoh sehnat, tak sem vzal sverak, kladiva, nejak to narovnal a zas slouzi jak ma :-) Snad to tam casem nerupne.. Pokud je hak neco jineho, tak se omlouvam, nechtel bych z nekoho delat blbce a pujdu si nekam rozsirit sve vedomosti ja..
mam ocelaka bez vymenny patky, takze…
jinak vsem dekuji za radu, vyzkousim, uvidim;-)
celkom bez problemov to zbastlis aj doma, s uplne rovnakou kvalitou ako v servise.
Tu je moja tajna metoda:
V ATOMBIKU sem nikdy nenechával kolo, vždycky to bylo na počkání. Nehodlám podporovat servisy s nesmyslnejma čekacíma lhůtama.
to tam asi moc lidí na servis nechodí, když můžou dělat všechno na počkání… nebo to je nějaká fabrika s 50 servismanama?
dotazeni sedlovky a nazani retezu jsou otazkou okamziku:-))
No fabrika to není. Já servisuju kolo jen tam, kde je majitel servismanem. To sou lidi, který se k tobě jinak chovaj a sou schopný makat 24 hodin denně. Přece jen je to jejich podnik, tak jim není jedno kolik lidí prodavač pošle do řiti s nejbližším termínem za 14 dní.
na kterou babu na prechodu ty si se vcera kolem pul treti tak zubil na krizovatce Stepansky a Jecny???
Já jí vůbec neznám, ty bláho. Já takle jedu a holky si trhaj rodidla :-P Nevim co na mně viděj…
tys nejel… ty si se flakal na cerveny… ale je fakt ze jsem se jeste smala tak 10minut… ale usmivas se hezky :))) Svetovej pohled na tebe byl. Nepoznals co? :DD
vůbec sem nevěděl…
a uz vis? :D
tak já už sem věděl jaxmě začla škádlit na B-F ;-), ale v tu chvíli sem netušil…
uritě zkus Kola Na Statku v Hlubočepích, tam tě s tim určitě nevyhoděj… www.kolanastatku.cz