Výběr XC odpruženého rámu ERA/MISSION/RAVO????

6 nepřečtených
  • NavI82

PÁNOVÉ poraďte ještě po stoprvé zarytém HT-čkáři (Vision 2004) jakej koupit XC/maraton rám abych mohl použít Skareb 80mm???

Na výběr: Mission tlumič German A (2004/2005) RAVO marathon 1 (manitou RL) Author ERA pro (manitou RL)

tak pokud ještě nejste úplně otrávní probírání pořád stejných věcí tak vzhůru do toho ;o)

0 0
    • kafac  

Ac jsem zastance Meridy, tak s tlumicem German A bych uz kolo nekupoval. Neco s Manitou nebo DTSwiss.....

0 0
    • lubos  

GermanA ne. ERA pro ? Neni to spis enduro ? Nicmene ne. Ravo marathon se mi docela libi. Moje volba jednoznacne RAVO, a pokud by byl manitou SPV tlumic, tak Mission.

0 0
    • kesu  

no pokud bych vybiral jenom z tedlech moznosti,vybral bych urcite ravo.Ale spis bych se podival po giantu trance a nebo po klasickym speedstru.

0 0
    • Vilém  

Z techto trech urcite Ravo.Kamos ho jezdi uz 3 nebo 4 sezonu a naprosto v pohode,narozdil od jinejch kamosu,co si koupili „znackova“ kola,tak OVAR stale jede a drzi.

0 0
    • MlokCZ  

Já bych bral horstlink, ale rozhodně ne od Authoru. Sice jsem neměl možnost ho vyzkoušet, ale co jsem kdekoliv viděl za názory lidí co ho jezdili, tak u Authoru při konstrukci u toho vždy něco poserou. A full se Skarebem si taky moc nedokářu predstavit. S fullem si dovolíš i těžší terén anebo ten co jsi jezdil do teď ale ve větší rychlosti = Skareb bude neustále na doraz (nebo bys ho musel nechutně přefoukat) a to by taky brzo nemusel přežít. U HT mi tahle vlastnost Skareba tak nevadila, protože jsem tak často na doraz nechodil, protože tam mě hodně limitovalo nakopávání zadního kola.

Takže já bych to celý prodal a zkusil si objednat Canyona z Německa (jestli ještě pár kousků zbylo).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.