Ví někdo vo dobrejch lehkejch kolech asi za 12000,– do kterejch by šel autoventil?
Ví někdo vo dobrejch lehkejch kolech asi za 12000,– do kterejch by šel autoventil?
Kup si nejaky za 11 990 a k tomu vrtak, pokud to nejsou bezdusaky tak neni problem to prevrtat
:) Moje rada by byla podobná. Asi příznivce kompresorů. ;) Ten vrták je myslím 8,5mm. Jinak za ty prachy (±) se dají sehnat i kola na 24Okách.
Ani nee, sam vozim galuskovy:)
No dyž mi poradíš jaký a kde…???
Nevim, ňák se mi to nezdá, že by bylo možný pořídit za tu cenu kola na 240kách…
taketo veci sa robia normalne aj v servisoch, alebo to je nestandartny ukon?
My to normalne delame…
No a co takova redukce? Vozim to sebou v brasnicce a na benzine neni problem kompresorem nafoukat dusi s galuskovym ventilkem
někdo nemár rád galuskáče protože se ohýbaj a lámou… což zvláště na závodech nepoteší a taky se snáz vyrvou mi prijde, nebo teda viděl jsem rozhodně víc urvanejch galuskáčů než autoventilků…
Tak v tom pripade odvrtat rafek, coz je IMHO pekna prasarna Nehlede na to, ze ti asi nikdo neuzna zaruku
A tak me napada, ze duse s dlouhym autoventilkem do vysokych rafku asi taky nebude bezny artikl
tak to jsem dokonce nikdy ani neviděl :)
no ja dusi s dlouhatanskym autoventilkem mel na Kellysu (rafky grandrock):-) Nejak ale kuci slovensky zapomneli do prodejnich mist v CR poslat i tyhle duse, pres rok jsem je shanel (kazda duse byla lepena snad 10×), vsude na me koukali jak na UFO :-), oficialni dovozce me ubezpecoval ze neni problem je sehnat a poslat k mymu prodejci… nakonec jsem je sehnal v kellys store tady v Pze (jeste kdyz fungovali u tesca). Docela jsem si s tim vytrpel, hlavne od servisaku (nakonec jsem tam narval uzkej galuskac a navlik na ni gumu ze slahounu, to pouzivam doted) a dusi jsem sebou tahal ze sebou, dosahl jsem tim ale jen vetsi kroutivosti hlav prodejcu a osazenstva v shopech.
ehh, resp doted pouzivam kombinaci rafek s velkou dourou (mavic x221) a do nich dle libosti davam bud auto nebo galuskac. galuskac tedy upravuji, trosku sikovnosti a slouzi k me spokojenosti
jasne strasna prasarna. a vyrobce to dela asi jak? :-P
BTW ja bych si na kolo jiny nez silnicni galuskovej nedal. nevidim jedinou vyhodu. jo a rafku sem prevrtal taky dost a nikdy nebyl problem, proc by taky mel, ze?
…a já pořád co mi to k těm UST ventilkům přibalili za blbost… :)
No právě po těcg Cmaxech koukam, jenže ty maj právě myslim díru jen na galuskáč…
btw, kdyz setris vahu na kolech, tak mozna budes chtit ultralight duse – a nikdy jsem nevidel nic na autoventil.
Nevim jestli je nedela schwalbe. Ale nejsem si jist. Ale 130g dusi jsem s autoventilem mel v ruce. Zelenou michelin latex. Alespon snad si dobre pamatuju, ze mela 130g.
Maxxis Ultralite, cca 100g, autoventil… www.bikecentrum.cz/maxxis.php?…
Chuck Norris rekl,a bylo:-))
:-))
Diky za tip
Maxxis uvadza na svojej stranke hmotnost 130g (125g s galuskovym ventilom). Co ma zaraza, ze Flyweight je uvadzany iba s galuskovym (105g), lebo ja ich mam s autoventilom.