Kola za cca 12000,- s na autoventil

25 nepřečtených
  • pavel321

Ví někdo vo dobrejch lehkejch kolech asi za 12000,– do kterejch by šel autoventil?

0 0
    • JJ  

Kup si nejaky za 11 990 a k tomu vrtak, pokud to nejsou bezdusaky tak neni problem to prevrtat

0 0
    • gersa  

No a co takova redukce? Vozim to sebou v brasnicce a na benzine neni problem kompresorem nafoukat dusi s galuskovym ventilkem

0 0
      • McBlacky  

někdo nemár rád galuskáče protože se ohýbaj a lámou… což zvláště na závodech nepoteší a taky se snáz vyrvou mi prijde, nebo teda viděl jsem rozhodně víc urvanejch galuskáčů než autoventilků…

0 0
        • gersa  

Tak v tom pripade odvrtat rafek, coz je IMHO pekna prasarna Nehlede na to, ze ti asi nikdo neuzna zaruku

A tak me napada, ze duse s dlouhym autoventilkem do vysokych rafku asi taky nebude bezny artikl

0 0
          • McBlacky  

tak to jsem dokonce nikdy ani neviděl :)

0 0
            • pos3k  

no ja dusi s dlouhatanskym autoventilkem mel na Kellysu (rafky grandrock):-) Nejak ale kuci slovensky zapomneli do prodejnich mist v CR poslat i tyhle duse, pres rok jsem je shanel (kazda duse byla lepena snad 10×), vsude na me koukali jak na UFO :-), oficialni dovozce me ubezpecoval ze neni problem je sehnat a poslat k mymu prodejci… nakonec jsem je sehnal v kellys store tady v Pze (jeste kdyz fungovali u tesca). Docela jsem si s tim vytrpel, hlavne od servisaku (nakonec jsem tam narval uzkej galuskac a navlik na ni gumu ze slahounu, to pouzivam doted) a dusi jsem sebou tahal ze sebou, dosahl jsem tim ale jen vetsi kroutivosti hlav prodejcu a osazenstva v shopech.

0 0
              • pos3k  

ehh, resp doted pouzivam kombinaci rafek s velkou dourou (mavic x221) a do nich dle libosti davam bud auto nebo galuskac. galuskac tedy upravuji, trosku sikovnosti a slouzi k me spokojenosti

0 0
          • wroum  

jasne strasna prasarna. a vyrobce to dela asi jak? :-P

BTW ja bych si na kolo jiny nez silnicni galuskovej nedal. nevidim jedinou vyhodu. jo a rafku sem prevrtal taky dost a nikdy nebyl problem, proc by taky mel, ze?

0 0
      • JIRA  

…a já pořád co mi to k těm UST ventilkům přibalili za blbost… :)

0 0
      • pavel321  

No právě po těcg Cmaxech koukam, jenže ty maj právě myslim díru jen na galuskáč…

0 0
    • filipes  

btw, kdyz setris vahu na kolech, tak mozna budes chtit ultralight duse – a nikdy jsem nevidel nic na autoventil.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.