Mám takový malý problém – někde na švihu jsem potratil vnější regulační plastové červené kolečko na mechanickém Avidu bb7.Neví někdo zdali a kde se dá sehnat totok jako náhrádní díl?
Mám takový malý problém – někde na švihu jsem potratil vnější regulační plastové červené kolečko na mechanickém Avidu bb7.Neví někdo zdali a kde se dá sehnat totok jako náhrádní díl?
Myslim, ze to nesezenes – kamos obchodnik mel na sklade jeden kus bez kolecka a shanel ho, myslim, marne.
To sem si právě myslel, blbé na tom je to ,že to slouží zároveň i jako aretace proti samovolnému rozeštelování.Tak mám jen trochu obavy aby se mi nestalo, že chytnu za brzdu a ono nic.Navíc to má takový dost složitý tvar + kovové plíšky uvnitř – prostě na samodomo výrobu dost shit tvar
Ja vim, bez toho je to na houby. No ale zkus stejne napsat dovozci – nevim, jestli to nakonec precejen nesehnal.
Díky za radu jdu zjišťovat kdo je dovozec
tak to je temer stoprocentni ze se budes muset spokojit s tou zvejkackou :-( skoda ze druhy hejlepsi brzdy dovazi takovej .....
jj, psal jsem jim kvuli tomu 2krat a ani jednou mi neodepsali…
Eee ?? Druhý nejlepší brzdy ? Asi jsem někde udělal chybu!! A který jsou první ??
presne tak… mel jsem stejny problem… ta desticka se opravdi bez toho kolecka jakoby povoluje (jde dal od kotouce…) leda to necim zakapnout…
Zatím to řeší žvýkačka asi si to nechám patentovat :)Obchodní značka Avid chuwig gum