chtěla bych přední celej červenej a zadní modrej, nejlíp tubeless…kdyžtak i normální dušový jen tak z ******..myslíte, že se dá něco takovýho sehnat?:))).Ne že bych sjiížděla eshopy, tak třeba někdo poradí…Dík
chtěla bych přední celej červenej a zadní modrej, nejlíp tubeless…kdyžtak i normální dušový jen tak z ******..myslíte, že se dá něco takovýho sehnat?:))).Ne že bych sjiížděla eshopy, tak třeba někdo poradí…Dík
myslíš něco takovýho: ;) bike-forum.cz/img/upload/fotogalerie/98/big/771_060524205526.jpg
jojo přesně to......
Michelin, Panaracer, Rubena, IRC(asi), bude toho určitě ještě víc… zkus sehnat britské Halo – dělaj růžový pneumatiky;-)
to uz by bylo moc:)..mam cerny kolo s cervenym a modrym napisem,tak to chci vyzkouset…trosku cirkus,ale bude sranda
našel jsem ti tu: www.cyklomania.cz/prodej/40-44-
ale nevím co budeš říkat na tu cenu :-)
ten samej byl a ebay i s poštovnym za cca 450kc… ale je to 2.5"…
No spíš co bude řikat na ten rozměr. Přeci jen 2,5 už je docela dost.
na MTB je to uz moc.
A na co to teda je? MTB zacina na 2,3;-)
BTW: Asi nejlepsi plast, co jsem jezdil (cernej).
MotorTerainBike?;)
jo babeta by tak 2,3" mít mohla…
babeta,korado ma v zakladu 2,29 :-)))
Ten plášť je skvělej, perfektně drží na kamenech, kořenech, atd.(akorát pozor na mokrou silnici =) na některym povrchu klouže), mám ho na předku i vzadu.. akorát že je to měkká směs takže je sice skvěle přilnavá ale brzdí (i na silnici) a docela rychle se sjíždí.
moc?! to by právě dostalo ten správnej říz;-) www.pinkbike.com/photo/864797/
dobrej úlet :)
no to je pecka, jeste ze nedelaji na auta taky barevny pneu, to by tady bylo jak u blbych :)
Hnus…
to vypadá jak dětské kolo z tesca
Kuchta to má tak poštelený… ;)
Kuchta to má taky poštelený… ;)
koukam ma cas na blbosti:-)
Myslím, že IRC má červené jen boky a běhoun je černý …