O XCP 75 tu bylo napsáno mnoho, mě však zajímá jen jedno. Jak vyndat z pravé nohy olejový tlumič s LO??? Dole je šroub, vyndám ho, nahoře odšroubuju LO a trčí na mě LO spojený tyčkou dolů s tou bombičkou a nejde s tím ani dovnitř ani ven…
O XCP 75 tu bylo napsáno mnoho, mě však zajímá jen jedno. Jak vyndat z pravé nohy olejový tlumič s LO??? Dole je šroub, vyndám ho, nahoře odšroubuju LO a trčí na mě LO spojený tyčkou dolů s tou bombičkou a nejde s tím ani dovnitř ani ven…
Kdysi kdosi pro nějakou vidlici radil, že se dolní šroub jen povolí, klepne se do něj, aby se to vevnitř uvolnilo, a pak se teprve vyšroubuje.
Musis ty spodni sroubky jenom povolit a potom do nich klepnout kladivem a oni odskoci. Potom je teprve vysroubujes uplne, sundas vnejsi nohy. Zrejme je tlumic nejak pridelany ve vnejsich nohach. Povolis to a vyndas. Sice jsem ho nikdy nevyndaval ale bude to asi pomalu u vsech vidli stejny.
Je to tak :-)
No, díky. to byla rychlost, ani jsem se nestačil najíst :o))) Snad máte pravdu, zní to logicky. Proč mě to jen nenapadlo?