• skop

Čau bajkeři !!! Prosím poraďte nějakej postup jak odvzdušnit přední Maguru Julii,minerální olej co tam patří mám. Ďikec !!! Škop

0 0
    • Pá-dlista1  

Ja bych se podival do historie… hledal pod pojmem „odvzdusnit“ nebo „odvzdusneni“ a pak uz jen postupoval podle navodu.

0 0
    • dkk  

No, potreboval bych poradit.na dovzdusneni mam 3× hydraliky – Avid 3, magura Marta a Louisa. Avid neni treba, tedy alespon zatim takova situace nenastala, Marty se zavzdusnnili po sundani kol, ale sly velmi lehce odvzdusnit shora na prvni pokus. Ale Louise nejdou a nejdou. Odmontoval jsem je z kola rozebral peclive ocostil, abych videl, zda nekde neunika olej a odvzdusneni. Na prvni zmacknuti jdou pekne ale po druhe uz mekne a mekne a olej se objevi u pistku na pace. Tu neumim rozdelat (zatim) a tak davam v plen dotaz, zda uz se s timto nekdo setkal, pripadne jak to poresil… moc dik za rady. pouzivam originalni odvzdusnovaci sroub a Brake Blood od Yarroline

0 0
      • kubad  

Vše potřebné najdeš na stránkách www.magura.de Takhle se to dělá u Marty

0 0
        • kubad  

a druhá část

0 0
        • dkk  

no to je sice pekne, ale jak jsem psal, odvzdusneni se podari, u Marty mi drzi ale u Louise nikoliv. A plnim to presne jako dle obrazku spodem pomoci strikacky s olejem , jenom nahore to odsavam protoze nemam ten kryt s hadickou. A brzda se zda tvrda na prvni zmacknuti, ale pak zmekna a neni pouzitelna…

0 0
          • kubad  

Pokud ti z páky kolem pístku teče olej, tak je páka v hájí reklamace Magura má 5 let záruku na těsnost, řeším stejny problém páka je u dovozce, ale jedná se o Martu.

0 0
          • kesu  

jaka je to luiza-pokud ten starej jednopistek tak je docela normalni ze tece paka,sezen zarucak a posli na reklamaci,dostanes novou ta ma jiny tesneni a uz netece

0 0
        • dkk  

ale diky

0 0
      • rasto  

bohuzel, na zaruku. Tebou popsany problem samo-domo nevyresis. vozil jsem 5 let magury. jedna z nich odputovala do cykloraje vymenou za xt po 4 letech problematickeho souziti. druha (taky s peripetiemi) slouzila az do konce. moje nove kolo (mam moznost vyberu kotoucovych brzd) maguru ani zdaleka neuciti!!

0 0
    • Vilém  

Pro Julie potrebujes odvzdusnovaci adapter na prase,abys je moh odvzdusnit.

0 0
    • michal_t  

Zdravim,

dneska sem si dal odvzdusnit brzdy Magura Louise. Mel sem docela dlouhy a mekkdy chod. Frajer na to v ochdode kouknul a jasne rekl, ze je to zavzdusneny.

Spis me zarazila cena, rikal, ze to bude okolo 500Kc? Neni to nejak moc? Fakt nevim, v tomhle se nevyznam. To se pak oplati si koupit sadu a odvzdusneni a kapalinu a muzu si to doma delat kdy bude potreba.

A dalsi vec. Proc se mi to sakra zavzdusnilo? Nahoda?

Kolo mam asi 3 mesice, nikdy sem ho neotocil vzhuru nohama/kolama a stejne. Docela me to stve, 500Kc je preci jen dost.

Diky moc.

0 0
      • Charlie_R  

Me Maguru Louise odvzdusnili za 150,–

0 0
      • Charlie_R  

Jinak se mi to stalo tak, ze jsem chtel ocistit pistky a trosku jsem je vytlacil ven, bezne jsem to drive delal na LX, ale Magura okamzite nasala vzduch

0 0
      • rasto  

kdyz si koupis za sve, vic jak 300 bys investovat nemel a mas vystarano do konce zivotnosti lousy.

olej lhm+ 250,– za litr, odvzdusnovaci srob na skodovku 20,– max, potravinarska hadicka 10,–, injekcni strikacka 15,–. k tomu imbus ci torx na krytku.

jestli budes odvzdusnovat poprve, doporucuji sundat brzdove desticky. abys nepotrisnil, nez ziskas grif.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.