Čau bajkeři !!! Prosím poraďte nějakej postup jak odvzdušnit přední Maguru Julii,minerální olej co tam patří mám. Ďikec !!! Škop
Čau bajkeři !!! Prosím poraďte nějakej postup jak odvzdušnit přední Maguru Julii,minerální olej co tam patří mám. Ďikec !!! Škop
Ja bych se podival do historie… hledal pod pojmem „odvzdusnit“ nebo „odvzdusneni“ a pak uz jen postupoval podle navodu.
skutečně se ti to nezdá příliš složité? :-)
No, potreboval bych poradit.na dovzdusneni mam 3× hydraliky – Avid 3, magura Marta a Louisa. Avid neni treba, tedy alespon zatim takova situace nenastala, Marty se zavzdusnnili po sundani kol, ale sly velmi lehce odvzdusnit shora na prvni pokus. Ale Louise nejdou a nejdou. Odmontoval jsem je z kola rozebral peclive ocostil, abych videl, zda nekde neunika olej a odvzdusneni. Na prvni zmacknuti jdou pekne ale po druhe uz mekne a mekne a olej se objevi u pistku na pace. Tu neumim rozdelat (zatim) a tak davam v plen dotaz, zda uz se s timto nekdo setkal, pripadne jak to poresil… moc dik za rady. pouzivam originalni odvzdusnovaci sroub a Brake Blood od Yarroline
Vše potřebné najdeš na stránkách www.magura.de Takhle se to dělá u Marty
a druhá část
no to je sice pekne, ale jak jsem psal, odvzdusneni se podari, u Marty mi drzi ale u Louise nikoliv. A plnim to presne jako dle obrazku spodem pomoci strikacky s olejem , jenom nahore to odsavam protoze nemam ten kryt s hadickou. A brzda se zda tvrda na prvni zmacknuti, ale pak zmekna a neni pouzitelna…
Pokud ti z páky kolem pístku teče olej, tak je páka v hájí reklamace Magura má 5 let záruku na těsnost, řeším stejny problém páka je u dovozce, ale jedná se o Martu.
jaka je to luiza-pokud ten starej jednopistek tak je docela normalni ze tece paka,sezen zarucak a posli na reklamaci,dostanes novou ta ma jiny tesneni a uz netece
ale diky
bohuzel, na zaruku. Tebou popsany problem samo-domo nevyresis. vozil jsem 5 let magury. jedna z nich odputovala do cykloraje vymenou za xt po 4 letech problematickeho souziti. druha (taky s peripetiemi) slouzila az do konce. moje nove kolo (mam moznost vyberu kotoucovych brzd) maguru ani zdaleka neuciti!!
Pro Julie potrebujes odvzdusnovaci adapter na prase,abys je moh odvzdusnit.
Zdravim,
dneska sem si dal odvzdusnit brzdy Magura Louise. Mel sem docela dlouhy a mekkdy chod. Frajer na to v ochdode kouknul a jasne rekl, ze je to zavzdusneny.
Spis me zarazila cena, rikal, ze to bude okolo 500Kc? Neni to nejak moc? Fakt nevim, v tomhle se nevyznam. To se pak oplati si koupit sadu a odvzdusneni a kapalinu a muzu si to doma delat kdy bude potreba.
A dalsi vec. Proc se mi to sakra zavzdusnilo? Nahoda?
Kolo mam asi 3 mesice, nikdy sem ho neotocil vzhuru nohama/kolama a stejne. Docela me to stve, 500Kc je preci jen dost.
Diky moc.
Me Maguru Louise odvzdusnili za 150,–
Jinak se mi to stalo tak, ze jsem chtel ocistit pistky a trosku jsem je vytlacil ven, bezne jsem to drive delal na LX, ale Magura okamzite nasala vzduch
kdyz si koupis za sve, vic jak 300 bys investovat nemel a mas vystarano do konce zivotnosti lousy.
olej lhm+ 250,– za litr, odvzdusnovaci srob na skodovku 20,– max, potravinarska hadicka 10,–, injekcni strikacka 15,–. k tomu imbus ci torx na krytku.
jestli budes odvzdusnovat poprve, doporucuji sundat brzdove desticky. abys nepotrisnil, nez ziskas grif.