tam me jenom zajima jaky by jste si koupili kolo, kdyby jste meli neomezene financni moznosti???
tam me jenom zajima jaky by jste si koupili kolo, kdyby jste meli neomezene financni moznosti???
brm brm brm tralalal aha hmm no tak nic no…
Ale jinak bych si poskladal na kazdou prilezitost to nejvhodnejsi. Univerzalni neexistuje a napis na ramu to nezachrani.
Něco z ocelováho skla a odpružení+pláště na bázi tekutých kovů(např.: terminátor T-1000), když neomezný možnosti, tak neomezný možnosti. :-D
a jeste UNDO
Stejně to bude mít jedny řidítka dvě kola atd … Dobré kolo je takové na kterém se mi dobře jezdí a jsem spokojen . A pochybuji že na kole v cenách set tisíc dosáhnu výraznějších úspěchů … Takže tenhle dotaz je out a tu samolepku si mohu dát jakoukoli a vo tom to není…
treba jednou zmenis nazor…
Většinou je to takhle: Dobré kolo je takové na kterém se mi dobře jezdí a jsem spokojen ..... v cenách set tisíc…
ňáký fakt dobrý enduro, nejsíše Gary Fischer
:-)))))))))))
GARY FISHER FAT POSSUM LX..sorry za to c ve fischer nebo sem napsal ještě neěco moc směšnýho?
Gary Fisher…
jo, ja vim. Uz sem se omluvil…jedno pimenko a clovek vypada jak idiot, to je zivot : )
neznalost omlouva :-) (nebo ne? :-))))
Spíš bych bral neomezené časové možnosti + nějaký pěkný All mountain bika – CANYON, GHOST…, k čemu je super kolo za 100K když abych na něho vydělal tak bych musel být furt v práci a ani bych neměl čas se na něm svést.
Tak pod to se podepíšu. Já třeba jsem teď s kolem naprosto spokojen a i kdybych měl neomezeně peněz, tak bych neměl ani moc potřebu si pořizovat jiný (možná tak maximálně 2. s vyšším zdvihem). Ale jak píšeš, mít neomezeně času, pořádně se každý den vyspat, pak moct vyrazit kdykoliv když je dobrý počasí.
kolega si takovej Ghost přivezl z Němwecka za 40 ooo, tady novej je prej za 100 ooo. Nádherný kol, nádherný svezení..s tim časem máš naprostou pravdu.zdravim
Tak že by třeba takovýho Spešla jako je na obrázku? Ne vážně. Asi bych po dlouhém vybírání nakonec skončila u karbonového rámu Merida (teď jezdím to jejich magnesium), a to jenom kvůli geometrii. K tomu vidli Sid WorldCup, kola na nábech Hugi 240, Mavic 717, DT Revolution a Michelin XCR Dry. Brzdy Avid Ti (páky Avid Ultimate), smyk, šaltr XTR, řazení XT páčky, kliky RF Deus s převodníky TA Specialites. No a ostatní komponenty: řidítka Easton, gripy Cane Creek Locking Grips, představec Tune, sedlovka Use, sedlo Selle Italia. Takže asi nic až tak extra…
jj vzpominam si…ten spesl hral hlavni roli v cirkusu humberto
Nějakej pěknej titanovej Merlin, REBU wolrd cup, X.0 šaltr+trigger páčky + XTR smyk, kliky asi RF deus a věšinu věcí asi nějaký titanový lahůdky…
Mě by stačil Ravo marathon 1, mám možnost ho velmi výhodně koupit, už jsem psal jinde- nějaké zkušenosti, prosím!! není metrák na něj moc?!
Pokud se s tim vyrovná vidlice, tak většina crossů je konstruována na 130kg, proto nevidím důvod proč by na bajka mělo bejt metrák moc.
Neomezené samozřejmě:-)))))))))))))
Aby do kopce jezdilo samo:D
to je muj favorit..
to neni Favorit:-)
hmm aha..
tak sem se plet no..
me teda lidi rikaj ze myvam uplne uzasne pitomy asociace,ale prvni co me napadlo,ze to nad klikama vypada jako vanocni stromecek:-))
By mne zajimalo, proc zrovna vanocni sromecek :o)
to sou ti chlapci z Kanady co nevědí kolik chtít za kolo ? inu takových je víc, ale na tom cannónu je aspoň tak ňák vidět, že jde o trochu něco jinýho…
Ječňák je borec!