Jeli jste to někdo? Jak je to technicky náročné? Například ve srovnání s Šela maratonem 91km. To je jedinej race, kterej jsem zatím dal.. :o) Nejedete náhodou někdo z Olomouce autem a nemáte místo pro jednoho člověka a kolo? Dík.
Jeli jste to někdo? Jak je to technicky náročné? Například ve srovnání s Šela maratonem 91km. To je jedinej race, kterej jsem zatím dal.. :o) Nejedete náhodou někdo z Olomouce autem a nemáte místo pro jednoho člověka a kolo? Dík.
Nikdy jsem to nejel, ale Jizerky znám. Asfalt, šotolina, panely – technicky naprosto nenáročné.
Tak to mi bude skoro i vyhovovat:o) Já je znám zatím jen na běžkách. Tak jsem zvědav. Snad ten závod nebude příliš, příliš velká masovka:o/
Technicky je to uplne v pohode. Akorat jsou tam davy lidi kterejma se musis prodirat a jizda po panelech z tebe vytrese dusi, ale ze by tam byl nejakej nebezpecnej sjezd to teda ne. I kdyz ja mam na tohle nazor, ze mnohem bezpecnejsi je jet Sudety, kde pred tim mas respekt a davas pozor, nez zavody, kde si v padesatce po sotoline o nekoho strejchnes a prizabijes se.
Myslim ze davu neni potreba se obavat – tohle neni NovaCup (i kdyz trasa je skoro stejna, akorat obracene). Jel jsem to v r. 2002 a loni (pravda – dlouhou, jinudy a bylo to v jinym serialu), ale bylo nekolik vln (nevim jestli jsou ted – necet jsem propozice, videl jsem jen mapu a odpiskal jsem to) a bylo to uplne bez spuntu. Jinak samozrejme o terenu to neni vubec, ale Jizerky jsou prima vzdycky.
Start je hromadný, ale je napsaných 5 vln po 300 lidech. Tak snad k těm panelům aspoň vyjde počasí:o)
S Epicem jsou panely úplná paráda. Tedy ne, že bych si v jízdě po asfaltu a panelech liboval, ale zažehlil je velmi slušně. Už jsi Epica otestoval?
K tématu: I v Jizerkách se najde pár slušně technických terénů, ale je jich jako šafránu. Navíc po nich asi J50 nepovede (nevím, neviděl jsem mapu trasy).
narocne ne, spis nebezpecne rychla, budou to kule o kule:-) Zmenili trat, jede se od vodarny nahoru na Kralovku, tam se to dostatecne roztrha a dolu se pojede a tak 70kmh:-)) B.
to bude zas mrtvejch :-DDD
To snad nééé!:o)
Říká se tomu panel story jedinou technickou věcí je přejíždění souběžných panelu z jedné strany na druhou když je mezi nima díra a tam hezky vysipané kamení.Já jezdim Nova author cup je to hodně podobná trasa a navíc hezké zakončení sezóny
Tak jsem to jel. Až na to, že to tedy bylo opravdu technicky a i fyzicky docela dost lehké, to byl moc pěkný závod. Příroda i počasí udělali svoje a pifko na závěr chutnalo tak, že mi ten asfalt a panely ani trochu nevadily:o) kroupic.euweb.cz/foto-jiz50kolo.htm
nejaky fotky… www.lukash.cz/…_Jizerska50/