neznatě nějake bajkove hry na počitač třeba i ke stažení s netu
neznatě nějake bajkove hry na počitač třeba i ke stažení s netu
Dulezita je i priprava hezky na trenazeru, ne? ;-) onlinehry.idnes.cz/sporty/mountain-bike.html Jinak moc kvalitnich kousku asi nesezenes, maximalne takovehle Flashovky.. Tak prijemnou zabavu..
Ale silničářský i jo microgames.cz/index.php?kam=popis&name=pro-cycling-manager-2005&id=590&kat=&kategorie=7
Ale je to blbost, nějak mi vždy pochcípali asi nejsem dobrej strateg :-)))
huste brarbych ji hnedka s fleku
Když splašíš více zajemcu tak se dá uvažovat o uploadu :-)))
No já jsem si ji už stáhl před týdnem. Je to hezky udělané, ale nekoupili license, takže např. místo Discovery Channel je Lost Channel, místo T mobile je T-Lekom a se závodníky to samé. Dost blbě se v tom dá vyznat.
upload? jsem zájemce …
Já jsem zájemce na download… :))
tak to nás možná bude víc :-)
Uploadnuto !!!! Adresa stejná jako u bike videii www.bike-forum.cz/…5/forum.html#… (!!!! na konci tématu – new adresa)
nějak to tam nemůžu objevit… Máte to někdo?
Ale teď co jsis přečet email už jo ne ? :-)
Tady je recenze bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/p/procyclingmanager.html
Cyklo manazeru pro silnicky je vic (staci treba na games.tiscali.cz dat vyhledat „Cycling“).. Zkousel sem z jednoho demo (games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=5694) ale teda moc me to nenadchlo – taky nejsem moc dobry strateg, u mne vyhrava spis hruba sila :-). Jinak tam sou aspon realne teamy a jezdci a docela se mi libila moznost osadit si kolo ruznyma komponentama (Campagnolo, Mavic, Shimano…)
nevím jestli jdou stáhnout, ale jsou hratelné, žrout času jak sviňa