Poradte naky celoodpruženy XC rám se zvihem 100mm a s cenou kolem 30 000kc.neco co se da celkem normalne sehnat.moc se v tom nevyznam takze diky za rady
Poradte naky celoodpruženy XC rám se zvihem 100mm a s cenou kolem 30 000kc.neco co se da celkem normalne sehnat.moc se v tom nevyznam takze diky za rady
Cube AMS PRO. eshop.bikezone.cz/index.php?switch=detail&id=3752&kat=1160&trideni=ID_KAT&pocet=10
Je to sice přes 40k, ale je to kit i s Rebou dohromady, případně za stejný prachy verze Fox RP3/Fox F100 RLT.
Případně rovnou celý kolo, třeba zde oblíbený (a vyjímečně i zpatřený) Canyon vyjde za celý kolo ne o moc dráž než je ten Cube rámový kit (takový model XC6 je jen těsně přes 50k). Ovšem už musíš brát z Německa (a je otázka, jestli vůbec ještě nejěký jsou k mání).
diky ale shanim jenom ram
RB speedster,GT idrive,Giant trance nebo Reign,Santacruz superlite…
Kdyz chces 100 vzadu, tak zkus Giant Trance. Ja jsem sel do lonskeho Stumpjumpera 120, 100 mi prijde zbytecne malo.
mam vidli se zdvihem 105 tu menit nechci takze proto vzadu 100
ale muzes preci mit vepredu mensi zdvih nez vzadu ne
rb speedster www.racebike.cz
to je asi muj horky favorit.da se jako jediny bez problemu sehnat
kdo ti to nakukal?:-))
co ze se da sehnat bez problemu
a co je problem ?
problem je na ram cekat pul roku
to zas ne…
tak rok,dva:-) znam jeden takovej pripad.teda spis znal jsem.
bracha cekal na ram GT i-Drive 5 – 1.0 asi 4 mesice
jo:-) jako ono je kam,si ho jit objednat:-).ale s dodanim.. no treba uz je to lepsi:-)
mam znameho co tam pracuje.muze to vzit na sebe.sice nebude zadna sleva ale nevadi ram je do tydne doma.na rozdil od GT i-Drive 4 – 1.0 pul roku asi cekat nebudu.proto hledam jeste naky ram ktery bude bez problemu k sehnani
kdyz ram nebude uvarenej, tak ti nepomuze ani kdybys mel znameho treba prezidenta
podle toho co je problem…
:-D