• Karlos009

Docela by mě zajímalo, co říkají na Paroubkův povolební výstup ti, kteří v threadu „Volby a cyklisti“ uvedli, že budou volit ČSSD. Stále si myslíte, že to je muž, který by měl řídit zemi kde žijete? Máte pocit, že to co říkal je pravda a že to říkal z obav o demokracii?

0 0
    • james11  

Kua netahej sem na toto fórum politiku ANO???

0 0
      • kesu  

jo presne

0 0
        • hajnej  

paroubek vam nakope prdel znarodni bikes a pozavira kazdyho kdo nebude mavat praporkama jasny, tak co to melete ze to sem nepatri lamy

0 0
        • razer  

řeší se pič…y jako kdo koho volil, co na to Prdroubek či Teplýlanek, ale počasí to nikdo neřeší!Chleba i pivo stejně levnější nebudou ani kdyby se vrátila rudá banda. Řešte už konečně někdo to jeb.é POČASÍ!!!!

0 0
          • hajnej  

mas strach o rezavou prehazovacku co ty ubozaku ja ti ujedu bez tohodne podelanyho bazmeku maraton treba v desti pak to nastrikam volejem a je mi to u ****** jezdim proto ze me to bavy a ne kuli pocasi a lidem jako ty abych se pak hecoval

0 0
            • razer  

že ty máš malýho pinďoura.Stři­kééééj!

0 0
              • hajnej  

tak uz tu byli i naky stiznosti ale vetsinou spokojenost nejde o to kolik mas vepredu centimetru ale co s tim umis pripadne v jake si forme ona kazda akce zada jinej pristup a jiny vykony ale musim uznat ze se proste nudim a prudim ale ja si myslim ze pokud ti tvuj zdvih vyhovuje tak te nemuze omezovat sou i lidi co si vystacej s pevnou vidlou

0 0
            • kesu  

jednak bys mohl mluvit slusne,zadruhe se slusne chovat a mozna bys mohl i zvazit prispevky si po sobe cist,protoze pokud te neco bavY…

0 0
            • james11  

áááá pan Hajnej je typický češtinář :-)))

0 0
          • james11  

kua dnes jsem chtěl vyjet a zase ščije! to počasí kua mě už sere!

0 0
    • UCHI  

Souhlas, todle si řeš někde jinde, myslím že tady je to o bajkování…

0 0
      • james11  

MĚL BY TU BÁT ADMIN KTERÝ BUDE VŠECHNY TYTO DISKUZE HNED ZAMYKAT NEBO ROVNOU JE MAZAT. LIDÉ JSOU NEPOUČITELNÍ!

0 0
        • Extremist  

Presne tak. Vzdycky se najde nejaky *****, ktery mi pokazi den hned rano.

0 0
          • Karlos009  

Vždycky se najde skupina hňupů, kteří zvrací do threadů, ke kterým nemají co říct. Politika a další nekolařské věci se tady probírají stále, pokud tě to nezajímá, tak do tohoto threadu nelez!

0 0
            • Extremist  

Tak jako se vzdycky najde skupina hnupu, kteri si pletou fora a tahaji sem politiku, na kterou tu neni nikdo zvedav.

0 0
              • Extremist  

Ja bych ti doporucil, abys TY a tobe podobni vubec nelez do tohodle fora a resil si politiku uplne nekde jinde!!!

0 0
                • ivaneck  

Ale vždyť je to tak jednoduchý: Přečteš si nadpis, á, politika, a nevlezeš sem, co je na tom těžkýho?

0 0
                  • Extremist  

No to mas pravdu, ale nechapu, proc to tu ma potrebu vubec nekdo resit!?

0 0
                    • foona  

Že jo, proč má vůbec někdo potřebu řešit politiku. Ať žije anarchie!! :))

0 0
                    • sis  

protoze chce znat nazor lidi se kteryma se tady bavi..?treba proto. me osobne je to jedno. kdyz to nechces cisttak to necti nebo si to blokni sam, na to snad nepotrebujes lidi ne?

0 0
            • james11  

moralisto, ty aby ses neozval, BAN na tebe! :-)

0 0
    • UCHI  

A pokud tebe Ty s tím obdivuhodně vytříbeným slovníkem nezajímá bajkování,ale politika tak s tím odsud vypadni a řeš si to na foru politických stran nebo na Seznamu kde se můžeš vyjádřit.Nebo potřebuješ i tady ujištění že strana modrého ptáka je ta správná???

0 0
    • mm  

myslim, ze pro vecinu volicu teto strany se s projevem stotozni. znam lidi kolem sebe, kteri plne verili kampani ods minus, modrym hrozbam a nejistotam. a hlavne cssd predstavitele nedelaji neuvazene kroky, ale kazde gesto konzultuji, aby prosty volic co doma v upocenym tilku a teplakach sedi u lahvace byl rad, ze to konecne nekdo vezme poradne do ruky. Neni prece mozny, aby on za to, ze celej den manuelne maka, mel min jak ty studovani blbci, co si k „poradne praci“ nikdy ani necuchli

0 0
      • petebike  

no pockej ten typek na plagatu rikal ze bude pro nas makat jak divej :-DDDD

0 0
      • Lišák  

Sedávám doma u lahváče, v teplákách, jenom to triko nemám upocený. Makám manuálně a nemám potřebu mít stejně peněz, jako kardiochirurg, nebo ředitel velké fabriky. Jde jenom o to, abych za svoji práci dostal zaplaceno tolik, aby pro mě nebyl problém koupit si nový kolo (ne zrovna kanón za 100), a jet na dovču třeba do České Kanady (kde bych nemusel konzumovat polívky z pytlíku, protože bych měl na jídlo v hospodě). Je dobrý si taky uvědomit, že manuální práce se taky musí udělat a že nelze, aby byli všichni jenom architekti, manažeři, projektanti…

0 0
        • mm  

pouzil jsem nedostatecne kvalitni formulace. to pardon. ja k manualni praci jakykoli odpor nemam,spise naopak. ziju v rodine, kde se po generace pracuje hlavou a cim dal vic zacinam nabyvat dojmu, ze ja touto cestou nepujdu ;-)

0 0
    • Volf  

Paroubek není ČSSD.

0 0
    • dancing dog  

Já hp volil, čistě pragmaticky a sobecky, neb ODS iracionalně vždy mé profesi nepřála / přes mnohé kecy, jak jako pravicová strana si váží vzdělání a odbornosti…/ a soc. dem. pro nás udělala mnohem mnohem víc, než ty slavní konzervativci / přitom paradoxně v normalních konzervat. společnostech je má profese placená slvěle, naopak v rovnostářském režimu nic moc- jeden z důvodů, proč nepovažuju ODS za pravicovou, ale jen za pravic. camouflage ovou…/ Nicméně Paroubkův projev mě nasral a zklamal a doufám, že vedení konečně dojde, že ten psychouš jim jen škodí a smetou ho do zapomnění…ale jinak pro Vás mám scénář dalšího vývoje-

Do rána dostane Paroubek vzteky infarkt,Topolánek vypadne z okna, když to při oslavě přežene s chlastem, kalouska si veme čert, Bursíkovi urazí hlavu utržená vrtule z větrný elektrárny a Filipa umlátí rozzuřený důchodci na Letný. To bude zas víkend.

0 0
    • james11  

hlasujte tu: www.bike-forum.cz/…3/forum.html#…

:-)

0 0
      • dancing dog  

hele, že si nedáš pokoj. říkám Ti- di si zajezdit nebo zahulit. Já bych to udělal, kdybych nesmrděl v práci :(

0 0
        • james11  

ščije nemožu jezdit :-D pohoda klídek tabáček, politika na BF je přece demokratická, neříkal to tu někdo? :-D

0 0
    • luke777  

nakopeme ten modrej xindl na sibir:))

0 0
    •  

za mě dobrý +1

https://zpravy.aktualne.cz/…c1f6b220ee8/?…

0 0
      • Singlespeed  

Názorová nehomogenita ČSSD způsobí velmi brzo její propad pod volitelnou hranici a jestli se nedají dohromady, v příštím parlamentu už oranžové kluky a holky neuvidíme.

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • MirosPikos  

ČSSD není potřeba, když je ANO, která levici i rádobypravici vypálila rybník. Horší ovšem je, že se momentálně připravuje privatizace Českých Lesů, Budvaru a Bureš se úsilovně motá i kolem zdravotnictví (reprodukční medicínou to před lety začalo, otázka kam to pokračuje nyní). Tohle už nemá demokratické řešení.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.