Chci se jen zeptat, zda nevíte jak dlouhý závod jedou Muži Open na ČP na Zadově teď v červnu. Resp. kolik v průměru km se jezdí na jiných ČP. Chtěl bych to jako hobbík zkusit, ale jen abych si udělal obrázek. Díky
Chci se jen zeptat, zda nevíte jak dlouhý závod jedou Muži Open na ČP na Zadově teď v červnu. Resp. kolik v průměru km se jezdí na jiných ČP. Chtěl bych to jako hobbík zkusit, ale jen abych si udělal obrázek. Díky
kolo ma 5km, tak bych to videl na takovejch 7–8 kousku
to pojede tak elita, jezdi se to na cas, elita by mela mit kolem snad 2–2,5 hod
Hobíci jezdí většinou o kolo méně než Junioři a Junioři jezdí jako ženy, takže myslím, že pojede tak 4 okruhy, ale pokud by to byl tvůj první čp vybral jsis zrovna ten nejvýživnější :) Takže good luck
Na Zadove je krasna trat,ale myslim si,ze Ceska Kamenice je narocnejsi na techniku nez Zadov,ktery je spise narocny fyzicky.
Jak pise Martinka nahore.. Pravdepobne pojedes 4kousky, tak za hodku a pul to mas za sebou.. :-)
Koukam, ze do XC vnasis novy styl :)
Ten styl tam je porad, akorat ho malokdo jezdi.. Do kopce mi ujedou, tak aspon z kopce at maj lidi na co koukat.. :-)
Pokud nemáš licenci ČSC a UCI tak na start zapomeň.
Pokud bude startovat v kategorii Muži Open, tak licenci nepotřebuje. To je otevřená katagorie pro veřejnost. Teďkom jsem závodil ve Velkých Losinách a bylo to tam takhle. Jinak jeli o kolo míň než my (junioři), tedy 4. Jeden okruh byl asi 5,2 km… Tož takhle… :))
Člověče, ty máš pravdu. Myslel jsem si že je to stejný jako u ostatních kategorií. Každopádně mu přeji tvrdé setkání s realitou. Vždyť v oupnech startují draci typu Pavel Žák, Honza Dejmek a Pavel Bartoš,Lukáš Bauer (ten už nepojede – soustředění na ledovci). Hodně štěstí :-)