neviete ci budu davat reportaze z Č.Pohara v DH minuly rok davali tak neviem…
neviete ci budu davat reportaze z Č.Pohara v DH minuly rok davali tak neviem…
zucastnuje sa stab ČT pravidelne na tychto zavodoch ? mam v umysle nahravat kazdy jeden pretek tak nechcem aby mi nejaky usiel
Myslis, ze tohle stoji za nahrani? "epsi nez dratem do oka, ale panove z CT, kteri 40 let toci fotbal, by se meli podivat treba na X-games na eurosportu.
JJ. Takovy ty „Matrix“ zabery na skoku uprostred lesa. To by bylo pokoukanicko, ale to je na ne moc. Mimo jine i financne. Z ceho by si pak reziseri kupovali jachty? :)
To uz by bylo trosku drazsi, ale myslim, ze by to mohli natocit podstatne lepe i za stejny penize. Stacilo by prizvat nekoho, kdo tomu rozumi (nic proti panu Mejtskemu), vyhnat paprdu s kamerou taky jinam, nez kam se dostane autem (napr. na Bozaku pravidelne tocej, jak lidi hamtaj na asfaltce pred cilem, maximalne drop z paseracky. Pak si trosku pohrat s grafikou a hlavne: UPLNE JINAK TO SESTRIHAT. Myslim, ze sledovat 15 minut, jak se s tim perou vsechny 4 zeny, ktere se odhodlali to sjet, je az az. Chce to kratky sestrihy z nejzajimavejsich mist, zastavovat a zpomalovat zabery, naklicovat do zaberu, jak to treba skocil nekdo jinej… Proste to netocit jako reportaz z 5. fotbalovy ligy (ktera stejne ve zpravach dostane prednost). Privazat stab na zidli a celou noc jim poustet minuly downhill BMX z X-games a pak jim pustit to jejich, at se nad tim zamysli.
ja sezenu zidli a ty je privazes :)
Souhlasim, jeste nekoho, kdo je chyti (50 letej kameraman s tezkou kamerou na Klinovci daleko neutece;-)
Jasne a pak je budeme bicovat hadickama od brzd a palit rozpalenejma kotoucema :-) Ono by i stacilo to komentovat o chloupek lip … i kdyz kdysi nekdo rikal ze muzeme bejt radi za to co je … coz je dost smutny.
budte radi, ze se do komentovani DH jeste neprimotal Robertek Bakalar :-)))) to by pak teprve byla zabava :-)))
Akorát by se musel naučit i spojení Mavic DeeMax :-))
Este ze na freeride.cz to kluci s tema videama rozjeli jinak bych ani nevedel jak vypadaj jiny trate nez bystrice a sumperk :-( Skoda ze ti zmrdi tmavi lohli tu kamerku.......
Tak co? Bylo neco? Bude neco? Videl jsem dědky, jak se vysplhali dobrejch 50m od dodavky (z udajnych 4500m) a zespoda objektivem v hustem lese hledali jezdce. Odfrceli na veceri jeste pred vyhlasenim vitezu. Jestli muzu soudit z toho, tak to asi dopadlo jako obvykle :(
no nevim jestli to byl ten zavod o kterym mluvite, ale myslim ze v nedeli ve zpravach byla nejktratoulinkatejsi:) zprava z nakyho sjezdu. vic prostoru dostal zapas o udrzeni ve druhe fotbalove lize:(
jj, ja to videl – tak vterinka zaber ruzovyho Stinkiho a pak tak 3 sekundy hamtal joch v cili (do cile se da vzdy dostat autem;-)
Něco blilo v Neděli ve sportu (ale neviděl jsem a sport není v internetovém vysílání), včera byl Maxtreme a tam bylo něco ze soboty ze Štvanice, ale DH nic (ani se nedivím). Podle internetových stránek Czech TV budou dávat sestřih z Krupky 18.6 v 19:15.
Sorry za mystifikaci, ale ten ZÁZNAM NENÍ v uvedený den (přehlídl jsem rok je tam 2003 :)
Dalším pořadem bude záznam z Motorola DH Cupu na Krupce, 20 min sjezdování bude vysílat ČT2 v pátek 3.6. od 19:20 hod.
už sa tešim. Ak tu je niekto kto stoho može spravit zaznam tak prosím. nasledne by som poprosil zverejnenie niekde na FTP :) dakujem
Tvuj postreh bych chtel jednou mit :)
prosim vysvetlit :-)))) nedochadza.....
no som presiel vsetko co je pod tym linkom… stale prazdno :)
koukam na to, je to sr… ?!
:-)
už se to lepší
dobrá holka v plavkách
a je konec
Zabery ze 4 kamer furt dokola… Ty dedkove sou fakt hrozne liny!!!
Jako jo. Jeste, ze jim Hynca svez jednou kameru dolu :) Ale celkem to byl rozhodne nejlepsi zaznam ze sjezdu za posledni leta. Prvni, jediny a tudiz automaticky nejlepsi. Jak Velo :)
az na ten komentar… jediny pozitivum je, ze full je na rozdil od HT povazovanej za klasicky kolo :-)
Nahodou jsem docela zasnul co toho vedeli. Jsem to cekal daleko, daleko horsi. Jen mi prisla ta vyslovnost takova zvlastni… asi spravna :)
Myslis Bajkri, nebo specšlajzd, nebo jak to bylo? :-)
a misto hardtaily rekla radsi pevny kola(ale zase + za cestinu):))
Tak se ta kategorie oficialne jmenuje.
tj, ale ve vysledkovy listine meli neco jinyho.
spešlajzd je v pohodě, ale Tlášek měl asi radost
Kdyz to porovnam s tim clankem o Haru na 4men… :) Zlaty to bylo :)
Hehe, no jenom počkej, já zas něco vyhrabu… :)))
tobe se ten komentar fakt tolik nelibil?ja jsem po reakcich cekal nejakou hruzu,ale bylo to uplne v pohode.nakecal bys to urcite mnohem lip.ikdyz ta holka to jenom cetla,nic vic s tim udelat nemohla.ani nebylo potreba,myslim si.
Ja bych rekl, ze to bylo mnohem slabsi, nez od Mejtskeho. Strasne strohy, navic s chybama.
je pravda ze ani nevim,kdo to je:-) a nemuzu srovnavat komentare.
sem si radsi vypnul zvuk…
Nerikej, ze toho o DH vis vic nez komentatorka;-)
to urcite ne(a nejenom o dh, prakticky v zadne discipline neznam zavodniky a teamy),ale nejak sem to nemoh poslouchat.....
Kuva…Tatarkovic je fakt dobrej, ze si na trati dava i dirt jump :o)))))))))))))
spis meli rict co tam dava:)
No co…Supermany apod :o)
Kdo umi, umi a kdo nemumi tak to komentuje :)
mně jako laikovi přes DH se to líbilo, zastrašen vašimi předpověďmi jsem čekal úroveň zpracování daleko horší
zdalo se mi to nebo rikali, ze vloni bylo 8 zavodu CP?
neres, hlavne ze vedeli ze je to dh:)
Jsem asi nejaky nestich, bo sem o nich nevedel :) Ale letos si dam pozor a pujdu se ptat primo do televize.
Jo a jeste ze Prokop jezdi za zahranicni staj, taky nevim, ale Author jako staj je ceska, ne?
Treba mysleli B-One, kde jezdil asi pred trema dvema rokama.
A náhodou na Óčko ste dneska nikdo nekoukal ??? v pořadu Host óčka bylo o SNICKERS AUTHOR BIKE SESSION ,byl tam Spaceman a Matys tušim, no a ta moderátorka se teda moc nepředvedla, hruza děs,
teď koukam ze to byla repríza, tak že sem trochu brzda, ale nevidel ste to nekdo ???
na co se jich ma chudinka ptat?! :-) Spaceman ji stejne na vsechno odpovi „super Author“ a vsechno je hrozne kruty a macaty a vostry… :-))
tjn, to nasledovalo za kazdou vetou ;)dobry bylo jak furt vychvaloval author bmx a pak dodal ze kluci sou schopny ho za tejden rozbit, tak to moc reklamu neudelal
rozumnej clovek to prave vezme dobre,protoze aspon vidi ze nekeca a s jinou znackou by stejne nedopadl lip.
Když už to někdo vytáhl z historie – nemáte někdo ty záznamy nagrabovaný?
mozna tak na VHS :-)
Tam mám z loňska něco málo taky, ale chtěl bych to komplet a taky bez toho, aby mi po 2 minutách špindlu začínali Simpsni:o)