Dobrej den chtěl bych se zeptat na váš názor na vodlice FOX konkrétně uvažuji o Fox Vanila R nebo RS Relevation 426 tak jestli by bylo možný srovnání no a co by jste mi doporučily víc se mi zamlouvá ten FOX. Jo a jezdím XC mám ± 80 kilo
Dobrej den chtěl bych se zeptat na váš názor na vodlice FOX konkrétně uvažuji o Fox Vanila R nebo RS Relevation 426 tak jestli by bylo možný srovnání no a co by jste mi doporučily víc se mi zamlouvá ten FOX. Jo a jezdím XC mám ± 80 kilo
s vannilou by malo byt potencialne menej problemov, je o nieco citlivejsia a pravdepodobne znesie trochu tvrdsie zachadzanie ako RVL. ale napriek tomu si myslim ze lepsie volba je RVL. siroke moznosti nastavenia v porovnani s vannilou R su velkou vyhodou. vannila R sa velmi ponara pri brzdeni – toto odstranuje az RLC ktora uz je cenovo zase vyssie. ked k tomu priratam problemy foxu s puzdrami, drahy vynuteny zarucny servis, nepride mi vannila R ako nejaka extra vyhra. naopak RVL sa da zohnat za velmi dobru cenu…
A co všechno se dá u RVL nastavit a u FOXE ne? co vím tak tam chybý Lock-out. Nebo ještě něco?
RVL: nastavení tvrdosti – tlak vzduchu pozitivní i negativní komora, externí Floodgate a odskok i komprese, Lockout Vanilla R: tlumení odskoku, tvrdost pružení
tak dík no jo je toho dost a ještě co se týče pružení je na tom líp jaká vidle která líp žehlí?
jak resi RLC noreni vidle pri brzdeni?no ne tak ja ji mam a fakt me to zajima.jestli teda mislis pritazenim komprese..
no ty kraavo.. „myslis“
hej myslel som kompresiu…
zkusim si s tim pohrat,nejak jsem to nechal bez povsimnuti.. ale pochybuju ze to poresi noreni vidle.teda asi jo,ale bude to mit vliv nejen na to.coz asi nebude uplne dobre,kdyz uz jsem na to takhle zvyklej.
No dle mne, by se mnely i snizit citlivost vidle, coz bych asi nesnesl :o)
no praave!:-). a hlavne vanilla se do zdvihu nejak zvlast nepropada,ale to taky zalezi na hlavovym uhlu,chapu ze si ji kdekdo dava malem na freerida s nakoplou geometrii.spis je fakt dost mekka i s tvrdou pruzinou.ale to se podda.-))
me se libej obe, ale sel bych do foxe abych byl vic in. ta vidle je proste cool. revelation je zas vic trendy, tak ted nevim. :-)
BTW: obe chodej fakt pekne a obe sou na tom dost podobne co se tyka hmotnosti, RVL ma vic moznosti nastaveni, coz muze ale taky nemusi byt vyhoda. doporucuju vyzkouset :-)
me se libej obe, ale sel bych do foxe abych byl vic in. ta vidle je proste cool. revelation je zas vic trendy, tak ted nevim. :-)
BTW: obe chodej fakt pekne a obe sou na tom dost podobne co se tyka hmotnosti, RVL ma vic moznosti nastaveni, coz muze ale taky nemusi byt vyhoda. doporucuju vyzkouset :-)
jesli chces jezdit tak rs, jesli masirovat tak foxe, mam foxe a koupil bych uz asi spis rs (na moji vidli se nako lepi smula…)
co myslis tim masirovat?
něco jako xtr ve Stromovce…
aha. a co je xtr ve Stromovce? :-/ ja to nikdy neslysel.
tušim to bylo někde tady www.bike-forum.cz/…7/forum.html#…