Zdarec, mam dotaz, jestli nahodou nekdo nema logo meridy (Hlavne to nove) ve vetsim rozliseni, chci si dela nalepky a na netu je vsechno maly, nebo neumim hledat. hlavne mi jde o napis prilozeny zde. Diky
Zdarec, mam dotaz, jestli nahodou nekdo nema logo meridy (Hlavne to nove) ve vetsim rozliseni, chci si dela nalepky a na netu je vsechno maly, nebo neumim hledat. hlavne mi jde o napis prilozeny zde. Diky
diky, mam to:)
Oživím tenhle thread, abych nemusel zakládat novej, nevíte někdo kde by se dalo sehnat logo supa + jakej font používá superior na svá kola, mám model 06, díky;)
hele to nevim. Ael vim něco jinýho.Pokud vím, tak každá firma, co dělá do nálepek, by měla mít přístup k nějakýmu centrálnímu archivu log a různých podobností…Tady Pačes si nechal vypalovat na kliky název XTR a taky mu to vypálili laserem podle nějaký šablony z archivu.
OK, díky, skočím tam a zeptám se ;)
kde si necháš ty nálepky dělat? A co všechno umí?
Ahoj, já právě sám pořádně nevím co umí + co je na bike nejlepší(nálepka, fólie) Tady v okolí máme jednu reklamku a když sem byl na brigádě tam sme tam jeli nechat polepit firemní auta, asi se tam stavím a optám se, chtěl sem si nechat vytisknout na jednu stranu (na horní rámovce u sedlovky) to logo supa, pže na těch dřívějších x870kách není, a na druhou stranu nechat Kuba + s tím že v tom U by byly ty barvy jak má SUP logo
docela by mě zajímalo jestli umí udělat nálepku jako fotky a kolik by to stálo
Tak sem v tý reklamce byl a sou ochotní to udělat, jenže to logo taky nemají, takže jedině nekde na internetu, nevíte někdo kde bych ho našel?
Co zkusit napsat primo k Supum?Tam bych zacal ja:o)
díky za tip, vyzkouším;)
Našel jsem tohle :-D Ale je to podobný www.uklidovestroje.cz/…logo_sup.gif
Oj, ty srandysto, tohle bych si na kolo asi nedal :P
…ja bych to tam dal. Idealne pak nechavat zabahneny kolo pritelkyni/manzelce uprostred obyvaku… (:
Tak teď mi přišla odpověď, vůbec, nic mi nepošlou :(
Chápu, že každýmu kdo by chtěl to nedaj, ale když jseš jejich zákazník, to by měli teda. Chce jim říct že je to doopravdy na supa.
odpověd : „nezlobte se, ale nálepky neposíláme v jakékoliv podobě.“ chtěl sem je totiž v elektronickej podobě, takhle je to špatný, nevím co do tý reklamky ponesu :/
Tak to nafoť, překreslej ti to. Něco to ale bude stát.
Mám tohle. Asi by to chtělo větší rozlišení?
Čoveče, ty seš bůh, díky moc, myslím, že by to mohlo stačit, chtěl bych to ve velikosti tak 3cm*8cm
A vůbec, kde si to našel? já sem googlil ale nic takovýho na mě nevykouklo (:
Jsem vzal stránky superioru, vzal zoomem fotku nejvyššího modelu a překreslil. Můžu dodat v různých formátech.
Hej, fakt děkuju, nevím v jakým formátu to pro ně bude nejlepší…ale mohl bys mi ten obrázek prosím poslat na mail? když si to vložil sem tak už je vpravo dole ta značka bf
Jo ještě jsem tam něco trochu poupravil, jistě za chvilku sendnu…
Tak odesláno ve všech možných formátech (skoro 5MB:-P) Snad si nějakej veberou :-)
Posli mu to ve krivkach,v corelu nebo ilustratoru:o)
Zatím nic nedorazilo, Jakub.Rolecek@seznam.cz
Tak jsem to poslal na další pokus…
pořád nic:( nemáš icq? moje 260232157
Bohužel icq nemám. Hodil jsem to do zipu sem ke stažení: www.brdski.ic.cz/SUP.zip
Ten superiorv2 má souměrný to P s S a mělo by to být teda lepší.
Tak už to mám sebe, moc děkuji, je skvělý, že se najde někdo kdo pomůže :)
Když už je tady tenhle thread, zaptám se: nemá někdo z vás logo rb? Nejlíp ve vektoru…Taky bych si chtěl udělat samolepku nebo tak něco..Dík
Díky moc!!
Má;-)
A-hoj Mám podobný problém. Na mém Cannondalu Jekyll-ovi, je nějak ošoupaná, pobitá zadní vidle ( samozřejmě i nálepky). Mám možnost přestřiku u nás ve firmě, ale nemůžu sehnat samolepky. Pomozte.