Ahoj, mám kolo cca za 17000,– a byla tam v originále odpružená vidlice (nějaká pružinová, shit). Poradtě co tam mám dát aby byla funkční, nemám vůbec žádný přehled. Cena úměrná ceně kola (4000– max 7000,–). Jo a důležitý vážím cca 98kg.
Ahoj, mám kolo cca za 17000,– a byla tam v originále odpružená vidlice (nějaká pružinová, shit). Poradtě co tam mám dát aby byla funkční, nemám vůbec žádný přehled. Cena úměrná ceně kola (4000– max 7000,–). Jo a důležitý vážím cca 98kg.
tak napiš co je to za kolo, co je tam teď za vidlici.Co jezdíš-jaký terén.Jestli máš závodní ambice, nebo jen turistika apod.
je to author spirit sx, asi 4 roky starý, vidlice RST pružinová, chtěl bych aby byla zamykatelná, jezdím mírný terény nebo silnici, rekreačně (cca 100km za týden) Díky
Zkusil bych kontaktovat nick- Milan1 .Myslím, že prodává nějaké upravené suntoury a nebo pak koupit někde levně Toru se zamykáním.
třeba mě stál Recon 351 solo air cca 7200, je to montážní kus s cr-mo sloupkem a zavíráním na korunce. Mám cca 95kg.
kde jsi jí koupil? na e-shopu nebo v kamenym obchodě?
Vybíral bych z těchto: www.koloshop.cz/index.php?…
kupkolo.cz/product_info.php?cPath=84_122&products_id=1279
kupkolo.cz/product_info.php?cPath=84_122&products_id=1280
Jinak mrni na velotrade.cz na vidlice Manitou Black.
Mrkni ještě na Bike zone eshop.bikezone.cz/index.php?switch=detail&id=3797&kat=344&trideni=NAZEV&pocet=20
Díky za tipy, po něčem se podívám.