Potřeboval bych poradit než koupím, vidlici pro ženskou na trekingové kolo do normálního terénu rozbité polní cesty Existuje nějaká dobrá nemám vůbec rozhled Díky
Potřeboval bych poradit než koupím, vidlici pro ženskou na trekingové kolo do normálního terénu rozbité polní cesty Existuje nějaká dobrá nemám vůbec rozhled Díky
No vidlice pro trek dela Suntour, Manitou a RST. Co se tyka nejake vyssi tridy tak to bude Suntour, protoze delaji kombinaci pruzina-olej. Manitou a RST je elastomer. Vozil jsem cca rok Manitou Luxe Super 75mm, vcelku to funguje akorat to chce sem tam rozbrat, vycistit a namazat.
u nas v obchudku sem zahlid nejakou RockShox za 3k3 (nova, ale buhvijaky rocnik)… ale vic nevim… muzu vypatrat podrobnosti..
Na treka je docela malý výběr. Kamarádka si deď koupila Mongoose a tam měla nějakou RockShox Merto Mag a teda nic moc, spíš vůbec nic. tak jme vybrali Suntour NRX7500 Lock out. Ta je nesrovnatelně lepší (pružina + olej) a navíc ji na silnici zamkne.Stála 2700,–
Tabulka SR trek. vidlic (jini vyrobci tuhle velikost skoro nedelaji) je na http://www.srsuntour-cycling.com/techspecs.xml?…
V zadnem pripade ne Suntour, bohuzel nereknu oznaceni. JEdnu Suntour cross vidli jsem zkousel vcera, mela takovou parchatnskou charakteristiku – pocatek je extemne mekky a pak najednou skokove pritvrdi, stelovatkem predpeti akorat nastavujes nastup toho skoku, Suntour chapu cim dal tim mene, to snad ani neni mozne, co vyrabeji…
Coz takto nekdy odpovedet namisto negativniho odsudku radou POZITIVNI (= co ano, resp. co dat namisto toho kritizovaneho)?
treba trekingova RST (bohuzel taky si nepamatuju oznaceni) byla mnohem lepsi nez Suntour. Vic takovych vidlic jsem nezkosel, takze dal uz nic ohledne trekking vidlic nevim..
Marzocchi
co je to zase za blbost?
ze by OEM widle TXC ???
2× mer a jednou rez! Mrkni se na OEM vidle 2004
sorry, moc rycle jsem rezal :-)))
ted jsem vybiral taky vidli na kolo (sice MTB XC) a pokud nejezdis jako silenej a neskaces coz na treku asi nedelas, tak kup nejake „levne“ RSTcko, ty SunToury jsou podle vetsiny lidi hodne tvrde (zkusil jsem si jedno a ten pocit jsem mel taky) a pro zenskou co ma 50kg to plati 3×, znacka Manitou a Marzochi je asi synonymem kvality ale taky znacne vyssi ceny, takze ti zbyde to RST – ma docela slusnej pomer cena/kvalita pro nenarocne cyklisty a jsou relativne mekke – tedy akorat co zadas .. tusim maji znaceni „CT COM …“ mel bys ale napsat kolik do ni chces dat a jak ta zenska jezdi
no tak nejezdí sice zatím moooc ale kdo ví co bude jezdit dál a pak řešit dilema co se starou a kupovat lepší tak by se to stejně prodražilo. Tak asi je lepší dát trochu víc abýt v pohodě :-)) Díky za info