Které z nich jsou pro vás lepší pro DH, freeride, enduro?? (mé zkušenosti s shimanem – docela často vypínají nechtěně) Dík za rady
Které z nich jsou pro vás lepší pro DH, freeride, enduro?? (mé zkušenosti s shimanem – docela často vypínají nechtěně) Dík za rady
Dotahl sis je? Ja si na ne (646) nemuzu stezovat. Ale mam je hlavne kvuli kompatibilite.
ja mám teda shitmana s tou černou plastovou trnkou klickou…dorvané nafest…ale stejně…když vytočím kolo ve skoku do strany anebo špatně dopadnu tak to někdy vypne
Ale to udela kazdej pedal… krome klipsen. To neni o druhu naslapu. Jak bys z nich jinak vystupoval?
jo…maš recht sem to blbě napsal…nejvíce mi to vadí když to vypne když se chci rychle rozjet, zaberu do pedálů, zdá se mi že boty jsou v ose s SPD a nejednou metr před odrazem skoku mi to vypne…to je pak na zabití
Zkus vymenit kufry. Sice teda nemam DH pedaly, ale kdyz jsem u shimana vymenil stavajici sjete kufry za nove musel jsem uplne povolit pedaly, protoze z nich temer neslo vycvaknout.
Tak zkus Timy s nastaveným větším úhlem pro vycvaknutí. Když jsem ten větší úhel zkoušel, tak jsem si málem vykloubil nohu, abych vycvak.
I když teda nevim, jestli u Timu jsou ty Time Z použitelný a jestli se daj nastavit stejně jako ostatní Timy pro XC.
jedine vyhoda malletov je v tom, ze na nich drzi noha aj ked nie si zakliknuty…
inak shimano DX maju lepsi system na zapinanie a siel by som to nich…
To bude spis chyba v nastaveni – SH muzes utahnout tak, ze z nich nohu jen tak nevyrves.
Jinak po zkusenostech s obema bych vybral CB – nejdou sice nastavovat (jen o neco uhel vypnuti prohozenim kufru), ale jejich nastaveni mi vyhovuje. Driv se asi pri tlaceni opotrebujou mosazny kufry. Jinak se na nich ale da lip jet nenacvaklej (na SH ten mechanismus moc vycniva), jsou odolnejsi vuci bahnu a celkove se nacvakavam lepe. Navic s ruznejma typama Shiman jsem mel neustale problemy – dotahovat co tyden sroubek, kvuli kterymu musis z pedalu vysroubovat specialnim klicem osu, me moc nebavilo – ale nekomu se to treba nesere.
Progress prodává už i „Ultra odolné mosazné kufry pro všechny pedály crankbrothers.“ :-) www.progresscycle.cz/firma.asp?…
jsem totiž objevil na polském netu ty DX za 209 PLN, dobrá cena ne? mrkněte nato, i jiné komponenty… www.centrumrowerowe.pl/index.php?…