Zdar bikeri – mate nekdo zkusenost ci doporuceni s temito pedali ? egg beater s contra SPD M-540. Dokoncuji kolo a toto je posledni vec, kterou nemam rozhodnutou. Nyni pouzivam SPD M-515. Dekuji za jakoukoliv rakci. Petr P.
Zdar bikeri – mate nekdo zkusenost ci doporuceni s temito pedali ? egg beater s contra SPD M-540. Dokoncuji kolo a toto je posledni vec, kterou nemam rozhodnutou. Nyni pouzivam SPD M-515. Dekuji za jakoukoliv rakci. Petr P.
resil sem podobne dilema,nakonec sem koupil 520 protoze sou az na 25gramu stejny jako 540 a stojej polovinu(tretinu co nejlevnejsi Eggbeatery) a jsem spokojenej ale nemuzu soudit nejel sem na tech eggbeatrech u me rozhodle cena
Jezdil jsem šlehače, teď mám 520. U šlehačů bacha na levý pedál, rád se slíkne z osy :(
jo to se mi taky stalo:) jinak fajn az na to ze obcas drhnu o kameny…
ja co jsem slysel tak se v Egg beaterech dela rychle vule…ja mam 520
Nemůžu potvrdit – vůli jsem žádnou nepozoroval až do doby, kdy mě ten pedál upadl :)
coz v statistickemu prumeru dava pomerne velkou vuli :o)))
hele tedka jezdim druhou sezonu slehace a nejvetsi spokojenost! presne tendle problem sem resil taky 540/slehace. koupil sem slehace a kdybych se mel rozhodovat znova udelal bych to znova
Diky – a co s tim dotycny DELAL ? To se snad normalnim provozem neda ani udelat. Petr P.
Staci spravne trefit sutr v doskoku a mas to.
Provozoval to naprosto normalne.
takový tenký drátek se ohne docela snadno, ne? A pokud je od CrankBrothers, tak ještě snadněji.