Kupil som bike Meridu MATTS SPORT 300-V model 2005 za 13 690 SK.. neviem ci to bola spravna kupa.. poradte.. pripadne napiste svoje skusenosti s tymto bikom..
Kupil som bike Meridu MATTS SPORT 300-V model 2005 za 13 690 SK.. neviem ci to bola spravna kupa.. poradte.. pripadne napiste svoje skusenosti s tymto bikom..
Anketa: Kupil som dobre?
Já mám 300D za 11 993 a jsem moc spokojenej
Tak vy to tam v Cesku mate trochu lacnejsie
To byla jednorázovka před Vánocema. Navií to byla snad jediná 22" šedá barva, která se ještě dala sehnat :-)
Takze si s nou nebol spokojny…
Jsem spokojený, proč bych neměl být. Dokonce s ní jedu příští týden na závod.
Kam máš namířeno?
Do Olomouce.
Koupili jsem ji pro přítelkyni a je nadšená, cenu jsme vychytali az neskutečnou-8500,–.
zajimavy je,ze ty i rekreacni biker mate model 2005,ale kazdej mate jinej ram…
Proč jiný rám, jak si na to přišel?
no ja bych rekl,ze na te fotce co tam ma MATTS PRO je ten starsi tip ramu (navarka u hlavovy trubky),kdesto ty uz mas u hlavovky spodni trubku rozsirenou,schvalne se koukni
proc jsem napsal tip a ne typ? nechapu se:)
to co tam má on, je nějaká špatná fotka. Jako je to jiný, ale 2005 V vypadá stejně jako moje. Když se mrknem na Meridu ofic. stránky tak je to stejné
To co ma rekreacni biker je model 2006, akorat v barvach 2005
není to 2006. Kupoval jsem to ještě když 2006 přicházely na svět, navíc 2006 mají úplně jinou geometrii
No tak nevim, ale 2005 to neni… On se model 2006 dela uz nekdy od zari 2005......
Podívej tady ji máš www.vseprokolo.cz/…olo/Horsk%E1
Přesně tady byla 20. prosince koupena velikost 22" šedá barva, pochopitelně už ji tam teď nemají, zbyla jim už jenom oranžová. Cena byla 11 993, protože jsem tam toho nakoupil víc (červený Merida dres,…), tak jsem dostal slevu.
No a kdyz se podivas, tak ta seda podle hlavove trubky je 2005 a ta oranzova ne – jsou to proste jiny ramy
No jako máš pravdu, ta šedá je vážně jiná. Ale v tom případě mám tu oranžovou akorát nabarvenou na šedo, jinak už nevím jak to vysvětlit. 2006 to není určitě, protože ty mají geometrii úplně jinde.
Urcite to je 2005, protoze kdyby to byl 2006, tak by tam mel novy Alivio
Ale ja se nebavim o celym kole, ja se bavim jen o ramu. Novej model se dela zhruba 3 mesice pred koncem roku, ale do prodeje se nasadi, az si obchodnici vyberou stary modely. kdyz nektery dojdou brzo, a je po nich poptavka, tak na novej ram nabastli veci staryho modelu…
inac to foto je z ofiacialnej stranky MERIDA modely 2005 a malo by to mat ram MATTS MFS SPORT PRO …
jinak ten ram,co mas ty jsem mel (m. matts miami) a zadny spatny zkusenosti s nim nemam
Nu a když ti teď někdo řekne, že to byla špatná koupě, tak ho půjdeš vrátit?:-)
ja bych ho radeji vratil a pockal si az mi uzivatele b-f „poradi“ :-)
ja chcem len vediet co mam od toho cakat
:0
To snad víš, když se na to kole svezeš, ne? Přeci takhle se ptá člověk, který chce něco koupit a né po koupi.
hmm…
tak sorry no..
Proč sorry?:-) Já ti jenom říkám, jak to je. Ty sám nejlépe znáš své požadavky a ne nějaký „lojza“ z internetu. Zkusíš si na tom kole něco projet a třeba zjistíš, že ti nestačí vidle nebo brzdy, tak to vyřešíš a zbytek ti bude stačit, ale třeba jiného člověku by vadili zase jiné věci. Nejlepší zjistit, co od toho mám čekat, je otestovat to na vlastní kůži. Nechci, aby to vyznělo jako nějaký slovní útok.
sak ok ok pohoda
Ticho! Všechny vás zabiju!