Co hovorite na tuto vidlu ? je to totalny srot ci moze byt?dik
Co hovorite na tuto vidlu ? je to totalny srot ci moze byt?dik
Anketa: Aka je vidla SR SUNTOUR, XC60 75MM ?
To bys mel vedet ty kdyz ji mas na kole. Viz www.bike-forum.cz/…2/forum.html#… :)
sak ja na nu mam nazor ale chcem vediet ako sa javi Vam?
No designove je skareda :-))) Ale funkci nemuzu hodnotit, nikdy jsem na ni nejel. Proste s ni jezdi dokud ji neznicis nebo dokud te nezacne s… a pak si porid lepci:-)
Měl jsem ji původně taky na té Meridě, ale stejně jsem ji hned sundával (měl jsem už koupenou dopředu Splice). Trochu jsem si s ní hrál.....změna tvrdosti vidlice celkem fungovala, i když se kolečkama otáčelo dost blbě, vidlice pružila asi 3 cm…strašně tvrdá. Takže asi takhle no. Pořád ji domam nepoužitou mám, kdyby něco, ale moc rád bych ji tam neměl.
NO mne to pruzilo 45mm ale pozimnom tuningu mi to teras da 70mm…staci ze vyberes z jednej nohy pruzinu
Přesně to mě napadlo taky, ale nemám te Suntouráckej klíč, takže nic :-(
tak to povol sikovkama, ten plastovej bazmek nebývá moc utaženej
nene, sikovky rozdoně neeee. zkoušel jsem to s nima a skoro jsem to strhl
Ten klic mi dali v servisu zdarma, kdyztak ti ho muzu v sobotu vzit do Olomouce. Stejne ho nanic nemam.
Jezdil jsem ji rok a reknu Ti, ze je to doted moje nocni mura, takovych starosti co sem s ni mel, nepruzila, piskala, valk achjooo, je mi z toho porad do breku:) Jeste ze na ni uz nikdy nepojedu, to by byla moje smrt:)