Mam tlumic x-fusion o2 PV…ani v manualu ani na strankach vyrobce, bohuzel ani prodejce v Katmaru to poradne nevedel (prej mam zkouset). Ted tam je tam 200psi,vazim 75kg …co se tlumicu tyce jsem totalni greenhorn:).diky
Mam tlumic x-fusion o2 PV…ani v manualu ani na strankach vyrobce, bohuzel ani prodejce v Katmaru to poradne nevedel (prej mam zkouset). Ted tam je tam 200psi,vazim 75kg …co se tlumicu tyce jsem totalni greenhorn:).diky
…ani v manualu ani na strankach vyrobce neni zadna informace…jsem myslel:)
Nechtěl jsem ti to psát k tvýmu kolu: přeju ti, aby vydržel, ale známýmu odešly dva po 200km (má to na RB), no a když si to RB byl projet v zákaznickym centru, tak tam byl včudu každej (X-fusion). No ikdyž mě teď odešel RS Bar po 75km… :) Tak hodně štestí a bezproblémovejch km s new bikem!
Jo a k tomu huštění: měl bys to nafoukat podle SAGu. A samozřejmě nepřekročit maximální dovolený tlak, který snad výrobce uvádí. Rock Shox má maximum 250 psů.....
no ja doufam,ze s nim problemy nebudou…to kolo bylo v akci,tak jsem ho vzal jak bylo. max.u x-f je taky 250psi…takze foukat asi tak aby byl sag kolem 1cm…jdu na to:)
Mám 02 Rpv a funim ho na 150 psů,vážím 90kg a mám tak 1cm sag,ale asi hodně záleží na zadní stavbě:přepákování atd.
tak na jednocepu,pri mych 75kg to vychazi 165psi…diky za pomoc