Adaptér na Manitou z IS na PM na 160 kotouc

16 nepřečtených
  • MMartin

Potreboval bych poradit kde koupit tenhle adaptér na netu jsem ho nenasel.Dík

0 0
    • PePu  

Pokud trváš na 160, asi by mohly fungovat adaptéry dodávané s brzdami Shimano nebo Avid (nevím, zda jsou samostatně dostupné, podle www.quickshop.cz/…viewitem.php?… snad ano), případně domorobo. Jinak tě s velkou pravděpodobností nemine přechod na větší kotouč.

0 0
    • yetti  

Zbyly mi dva nepouzite adaptery Hayes. Pokud bys mel zajem, tak Ti je muzu levne prenechat.

0 0
      • yetti  

Jinak je maji napriklad na Koloshopu: www.koloshop.cz/index.php?…

0 0
        • MMartin  

Klidně bych je koupil i od tebe, ale bude ta rozteč šroubů stejná u všech výrobců, já mám Promaxe.

0 0
        • PePu  

Jestli jsem pochopil dotaz správně, adaptéry uvedené v linku na Koloshopu asi nebudou to pravé ořechové – jsou totiž z PM na IS a MMartin chce opačně. Nicméně by ty hayesovské mohly fungovat. Rozteče by, pokud výrobce dodrží standard (PM či IS), měly být stejné.

0 0
          • yetti  

Myslel jsem, ze potrebuje tohle. Sorry za bidnou kvalitu, lae je to foceny mobilem.

0 0
            • PePu  

To je PM->IS. Podle názvu threadu Adaptér na Manitou z IS na PM na 160 kotouc bych řekl, že chce právě opačný adaptér (tj. IS->PM, něco jako toto www.cykloprofi.cz/th.php?…).

0 0
            • MMartin  

Ja myslim, ze je to ono, nevím jestli jsem se správně vyjádřil je to prostě redukce z nového na starší typ uchycení, jestli se to tak dá říct, ještě jinak-já potřebuju brzdu uchytit tak, že šrouby které ji drží jsou kolmo ke směru jízdy kola tedy PM, pokud se nepletu tak na vidlici je systém IS. Je to tak?

0 0
              • enjoy  

diry pro srouby na vidlici mas ve smeru jizdy nebo kolmo na smer jizdy?:-)

0 0
                • MMartin  

Díry pro šrouby na vidlici mám ve směru jízdy. Ale brzdu potřebuju uchytit přesně opačně.

0 0
                  • enjoy  

takze mas nejspis manitou a postmount.cili chces adapter zm PM na IS. tak to snad doufam sezenes vsude v bikeshopech.mozna jsem ale opet naivni a mylim se:-)

0 0
                    • MMartin  

Všem se omlouvám za mystifikaci, je to přesně jak říká enjoy. Jinak je to Manitou Splice LO 80. Ještě dotaz, takže to co má yetti je to pravé?

0 0
                      • enjoy  

jo. zasroubujes ve smeru jizdy adapter a pak ti zbyvaji 2 diry na srouby kolmo ke smeru jizdy.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.