Potreboval bych poradit kde koupit tenhle adaptér na netu jsem ho nenasel.Dík
Potreboval bych poradit kde koupit tenhle adaptér na netu jsem ho nenasel.Dík
Pokud trváš na 160, asi by mohly fungovat adaptéry dodávané s brzdami Shimano nebo Avid (nevím, zda jsou samostatně dostupné, podle www.quickshop.cz/…viewitem.php?… snad ano), případně domorobo. Jinak tě s velkou pravděpodobností nemine přechod na větší kotouč.
Dobře díky, já mám mechanického Promaxe, otázka je jestli rozteč těch šroubů bude stejná jako u Avida. Připadá mi ale dost divný, že by vůbec nebylo počítano se 160 kotoucem.
Zbyly mi dva nepouzite adaptery Hayes. Pokud bys mel zajem, tak Ti je muzu levne prenechat.
Jinak je maji napriklad na Koloshopu: www.koloshop.cz/index.php?…
Klidně bych je koupil i od tebe, ale bude ta rozteč šroubů stejná u všech výrobců, já mám Promaxe.
Jestli jsem pochopil dotaz správně, adaptéry uvedené v linku na Koloshopu asi nebudou to pravé ořechové – jsou totiž z PM na IS a MMartin chce opačně. Nicméně by ty hayesovské mohly fungovat. Rozteče by, pokud výrobce dodrží standard (PM či IS), měly být stejné.
Myslel jsem, ze potrebuje tohle. Sorry za bidnou kvalitu, lae je to foceny mobilem.
To je PM->IS. Podle názvu threadu Adaptér na Manitou z IS na PM na 160 kotouc bych řekl, že chce právě opačný adaptér (tj. IS->PM, něco jako toto www.cykloprofi.cz/th.php?…).
Ja myslim, ze je to ono, nevím jestli jsem se správně vyjádřil je to prostě redukce z nového na starší typ uchycení, jestli se to tak dá říct, ještě jinak-já potřebuju brzdu uchytit tak, že šrouby které ji drží jsou kolmo ke směru jízdy kola tedy PM, pokud se nepletu tak na vidlici je systém IS. Je to tak?
diry pro srouby na vidlici mas ve smeru jizdy nebo kolmo na smer jizdy?:-)
Díry pro šrouby na vidlici mám ve směru jízdy. Ale brzdu potřebuju uchytit přesně opačně.
takze mas nejspis manitou a postmount.cili chces adapter zm PM na IS. tak to snad doufam sezenes vsude v bikeshopech.mozna jsem ale opet naivni a mylim se:-)
Všem se omlouvám za mystifikaci, je to přesně jak říká enjoy. Jinak je to Manitou Splice LO 80. Ještě dotaz, takže to co má yetti je to pravé?
jo. zasroubujes ve smeru jizdy adapter a pak ti zbyvaji 2 diry na srouby kolmo ke smeru jizdy.
Super, díky moc za informace.