Videl som adaptér (umelohmotný pedál) ktorý sa zacvakne do jednej strany SPD. Takže jedna strana pedálu je na zacvaknutie, druhá na voľné položenie,napr. keď nemám na nohách tretry. Má s tým niekto skúsenosti?
Videl som adaptér (umelohmotný pedál) ktorý sa zacvakne do jednej strany SPD. Takže jedna strana pedálu je na zacvaknutie, druhá na voľné položenie,napr. keď nemám na nohách tretry. Má s tým niekto skúsenosti?
dobrej nesmysl :-) fakt jsi mě pobavil, 505 jsou tak velký, že se na nich dá v pohodě i bez treter, a dokonce i na boso (co Fousáči) ale to je z kategorie S/M…
Ano mam. Sundat se da z novych pedalu bez zniceni roztazenim upinaciho mechanismu napr. sroubovakem a pote se vlozi do nadoby na trideny odpad :)
můj člověk :-)
Já mám pedály Vp a do nich jsem si koupil plastový Welga(jiný jsem nesehnal). Bohužel jsem dnes jeden zlomil. Není to na žádný velký ježdění. Je to taková nouzovka pokud potřebuješ někam zajed a nechceš jed v nášlapech. Rozhodně to není třeba na to aby sis třeba ve sjezdíku vyšlápl a jel na těhdle plastových, to budou lepší jednostranné s kovovou ohrádkou. Teoreticky by neměl být problém narvat tam jakýkoliv plastový pedál, jen to musí být samozřejmě spd systém.