Jaký je rozdíl mezi brzdami Avid Juicy 5 a 7?
Jaký je rozdíl mezi brzdami Avid Juicy 5 a 7?
:o)))))))))))))))))))))))))))))))
tak jak ti uz napovedel lister,tak veeeeeeelky:-)
zcela přesně „2“, radši sem si to překontroloval na kalkulačce a je to ok:-)
V tom ze juicy 7 ma hezci paky:-P
bych rek ze je to naopak… :)
Ja mam na mysli to cool cerveny kolecko, jinak na moje kolo by se vic hodily paky na Juicy 5.
to cool kolecko je prave designovej hnus… :) na Juice 7 carbon uz je lepsi… :) me se libi ta paka petky, jednoducha cerna hezka… :)
Nevis jestli se ta cerna taky odira jak u mych SD sedmicek?
to netusim… :( mam prave sedmicky… :)
vidim, ted prave obdivuju;-)
neni co… jsou tezky… ceka se na XTR 07.. :)
a pulka veci uz tam neni… .:)
Aha, tak az budu potrebovat zalozit, tak vim, na koho se obratit:) Ses takovej rekordman na b-f v meneni komponentu. btw. Nepripada ti to zbytecny?
rekordman? to vubec! dyt od podzimu do ted jsem nic nemenil! rekordman je nekdo jinej ale dela to nenapadne… :) ale ja na tom vetsinou nejak netratim, nebo je to treba az po zniceni nejaky veci… :) a se zalozenim nepocitej… musi mi zbyt vzdy na suchej chleba abych mel co jist… :)
suchej chleba koupi maminka, tak to delam ja, ale na biku to zatim neni poznat:(
no ja do bajku fakt seru veskery prachy z brigad… ale nejak si neumim rict dost… :)
To ja se snazim taky a rikam si, ze az budu s bikem spokojenej, tak zacnu vrazet penize do myho pokoje, ale mam pocit, ze to nebude nikdy:)
to neni pocit to je realita… vzdycky to bude jenom bajk… :) a to jeste az bude silnice tak to bude muj konec… :)
Taky touzim po silnici, ale ta bohuzel jeste dlouho nebude:(
no ja doufam ze na podzim bude moje…
Jakou mas v planu?
levnou jetou fakt jenom na objemy…Fuji jeste na osmicce dura ace… bude stacit zatim bohate, a pak se uvidi treba na jare jestli neco nebude k mani… :)
No ale jak te znam, tak ti urcite dlouho nevydrzi, maximalne do toho jara:) No nic, ja utikam za hygienou a potom hop do perin… brou
tak brzo? tady je dneska nuda… :) Dobrou!
je toho spousta zkus treba www.bike-forum.cz/…9/forum.html#…
Dík moc.
jsme tu pro tebe.
bez odkazu…:(
Hele proc jde u mojich avid juicy 5 potlacit packa dopredu ? Ono to tak preskoci a drzi. No a kdyz ji potahnu zpatky tak preskoci a funguje normalne neni treba kvuli odvzdusneni?
…mě to dělá taky s tím přeskakováním.To tak má být.Jo a k té koupi.Samozřejmě stačí Avid 5,ale vzít bez originálních kotoučů.Kotouče koupit třeba Hayes,nebo Hope.Originální kotouče docela řvou.
Já se tak těšil jaký budu dělat randal a ono nic :-( Přední občas pískne ale tak lehce, že to nejde skoro slyšet :-( Jezdil jsem stím ve vodě, blátě, písku… a furt klid. Avid Juicy Seven, 203 kotouč Avid
Je tam takovej malinkej červ (imbus nevim jakej přesně), utažením/povolením reguluješ odklon páky od řidítek.