Ahoj, máte někdo zkušenosti s lakováním rámu u Štěrby? Jak je na tom s kvalitou a cenou?
Díky za informace
Ahoj, máte někdo zkušenosti s lakováním rámu u Štěrby? Jak je na tom s kvalitou a cenou?
Díky za informace
kvalita slusna, cena vyssi, ale lakujou jen prez zimu. pres sezonu je moc prace a lakovna funguje jako sklad.
Díky za info
uz sem to tu kdysi psal. nechal sem si lakovat zadní stavbu. Pristup prodavacu vynechavam – klasika. Byl jsem tam nekdy v únoru tušim. Když jsem chtěl pod lak nálepky, oznámili mi, že by to mohlo být do května hotové. Pousmál jsem se a nechal si to udělat bez nálepek, jen lesklou černou. To bylo za tři týdny, což sem vydržel. Cena byla 2000 a kvalita nic moc. Rozhodně ne jako puvodní lak, který i na několik let ježdění vypadal dobře. Sice to zezačátku drželo, ale pak kde se kleplo, tam to odpadlo…
A nevíš o něčem jiném v praze? kde by to zvládli i s nálepkama?
ne. Teda mozna Hnoj :-) Pak nekdo rikal, ze by ses mohl domluvit v autolakovne a nebo pak airbrush ala GR8 Design nebo B2
hmmm… jenže airbrush by mě stál pomalu jako nový kolo:(
Toho bych se u CD nebal…
No to bych se bál:)
je to asi od 16tis podle slozitosti…
no právě… A to je hooodně peněz:(
ted mam neco u barese, ma to bejt ve ctvrtek, tak poreferuju
existuje na něj nějakej link?
cyklobares.cz
dík
dneska bych si ho mel vyzvednout, samolepky uz mam taky hotovy (plasticolor.cz-muzu jenom doporucit) tak poreferuju
Jsem tam nechaval lakovat ram na jare tou levnejsi barvou a kvalita mi prijde OK, zatim zadne vady nezaznamenany.
Nevíte někdo kde kdomě cyklo sterba lakují rámý? Cyklobares je fajn ale je to pro mě celkem z ruky. Díky
ale do Brandysa jezdi bus s cernaku a nebo ses tam za 15 min karou…
Bike Live.
jsem spokojený na Smíchově, za 400,– Alfalux, zkus to tam.
Po 5ti letech je to pro nej jiste prinosna informace.
Sorry, mělo by to být někde v Praze. Díky