jakyho trance zvolit na 183 cm vysokyho cloveka ? 18 nebo 20 ???
jakyho trance zvolit na 183 cm vysokyho cloveka ? 18 nebo 20 ???
no, na svých 192 mám 20", takže na 183 jednoznačně 18"…
btw nakonec máš na enduro trance??
sem to blbě napsal… bylo to jen reakce na čísla 18" vs 20" z obecného hlediska… rám bude nakonec Ghost AMR + RS RVL…
já bych taky byl spíš pro 18,pokud teda natáhne nohy aniž by měl nadoraz sedlovku..
urcite vyzkouset, je to na hrane. mam 179 a bylo to akorat, prijemnej kratsi posez. nakonec jsem sel do spesla, kde velikost M presne odpovida geometrii trance… ale jestli se to chystas trochu podkopnout vyssi vidli (btw, o nicem jinem jsem neuvazoval…) tak se to o neco prodlouzi… fakt vyzkouset.
to je pro kamose a podkopavat to nehodla, ja zustavam vernej zastaralymu jednocepu…
Mam 185cm a L-ko je mi akorat, opravdu velmi individualni vec, delka nohou, rukou apod.
Na fotke to vypadá ,že ti je malý.Ale kašlať na pocity.Ja mám na cca 185cm 20".Sedlovku pri šlapaní mám vysunutú 25cm,ale mám o 2cm kratší predstavec ako som bol zvyknutý.
Mno, ale L-ko je prece 20" ne ??? :-))) Jinak to klame, ale je to celkem dlouha geometrie, snesl bych kratsi predstavec a casem dam asi klasickou sedlovku, hokejku bych si dal na mensi ram.
Fakt to klame.Ale 18 by teda bola na 185cm malá.
Vlastne se to tu nedavno resilo :-))) www.bike-forum.cz/…8/forum.html#…