Jaka vidle pro RM blizzared el 2006?

31 nepřečtených
  • Lawn

Zdar lidi, jakou by jste vybrali vidli pro kolo Rock Machine el 2006? Nebo by jste nechali RS Tora 318? Moc diky za odpoved.

0 0
    • Lawn  

A jeste jednu drobnost, nikde nemuzu najit, kolik ten Blizzard vazi… Pokud bude nekdo chytrejsi, jen to uvitam:-)

0 0
    • gobike  

Proc resis vidlu, kdyz ho jeste ani nemas? Kvuli vaze?

0 0
    • enjoy  

tora je celkem fajn.. jenom nesmis myslet na to,ze papirove vazi 2,2kg:-)

0 0
      • Lawn  

Jasne,kvuli vaze a taky,kdyz jsem se rozhodl koupit novy bike,tak abych za pul roku nemenil vidli:-) Vis, chtel jsem vedet, jaky s Torou maji lide zkusenosti… Take bych radeji lockOut na riditkach

0 0
        • gobike  

Takze dobra. Neco Ti o ni povim. Mam ji asi pul roku a docela nadseni. Chod paradni, tuhost taky no a zehli jak spravna vidla zehlit ma. Co vic si prat? No je fakt ze by mohla byt lehci, ale tech 400g navic na rozdil od jinych vidli mi nevadi, nejsem na tom tak spatne, ze bych to neuvezl. To radej toho pul kila zhubnu:) Mam verzi 318 s U-turnem a poplockem na riditkach. Urcite se ji neboj, za tu cenu paradni kup:) Casem ji muzes trewba vymenit za jeji vzduchovou segru, nebo drazsiho brasku Recona, nebo Rebu.

0 0
          • Jogador  

Pěkně čistá:) Hele, kdy budou fotky nového rámu…

0 0
            • gobike  

Ta fotka je stara, sem to fotil, kdyz sem dal vidlu na bika. Fotky mam ve fotaku, ale znamej si pucil ctecku a kabl nefunguje:( Snad zitra, ale jeste bez nalepek.

0 0
          • Lawn  

A spatrujes velikou vyhodu v U turnu oproti Solo Air? Je nejaky cenovy rozdil v tehle dvou verzich? Dikas

0 0
            • Jogador  

Přešel jsem s Tory Uturn na Recon solo air, zajímá Tě i můj názor?

0 0
              • Lawn  

Kazdopadne, sem s nim:-)

0 0
                • Jogador  

Jak píšeš níž, chceš začít závodit, vtom bych viděl výhodu solo air, je lehčí a můžeš si nastavit tvrdost podle sebe, ale zase zdvih nejde jen tak předělat, zato u pružiny, kdyby nevyhovovala tvrdost musel bys vyměnit pružinu, ale zase máš navýběr 85 až 130 cm zdvih, aby jsi změnil tento zdvih, musíš zastavit a tim kolečkem, kterým otáčet jde dost stuha otočit takdesetkrát, což tě po třetí přestane bavit, a nastavíš tam tu svou a už nebudeš měnit. Jízdní vlastnosti nepopíšu, Tora na mýách 70 kilo mi přišla dost měkká, ted recona foukám na 90 kilo a chodí tak jak se mi líbí…

0 0
                  • Lawn  

Jak tak o tom premyslim, asi by byl pro me vhodnejsi solo air..Nemel jsi moznost nekdy porovnat jizdni vlastnosti Tory A Recona? Myslim ale oba v solo airu

0 0
                    • Jogador  

Podle mě to bude to samý, jedinej rozdíl je v použití jiného materiálu a proto uspora váhy a jiné barvě nohou, jinak jsou ti vidle uplně stejný…

0 0
                      • Lawn  

Nahodou nepohybujes se v cenach? Pul kg je docela rozdil, tak si rikam, o kolik by bylo asi drazsi nechat si namontovat misto tory 327 recona. A co si celkove myslis o vyberu Biku? RM blizzard el?

0 0
                        • Jogador  

No, mě se víc líbí Explosion, ale mám slabost pro karbon… Jinak v téhle cenové kategorii bych se zamyslel nad sestavit si bike sám, rámy RM jdou sehnat docela levně, byl tu na ně leták, ten explosion tušim 4500, ten tvůj mín, vidle Recon jde sehnat za 7500 solo air, kola bych dal Mavici Crosride, jdou shenat pod 4000, řazení kup sram, jde sehnat komplet 7 za 2500 když se snažíš… nebo XT tak za tři, brzdy tam dej avid juice 5, jdou taky sehnat asi za 5500, sedlo atd doma snad nějaký máš, nebo si připočítej tak 3000 za sedlo řidla a tak, a kliky, a jsme asi na 26000, jinak já bych u rámu docela uvažoval o tomhle: kupkolo.cz/po­pup_image.php?pID=1610

0 0
                          • Lawn  

wow, ten ram je narezovej. Kamard mi prave rikal, ze kupovat samotny kvalitni ram prijde na dost penez,tak jsem od toho upustil..Navic nemam asi tolik zkusenosti, abych to vsechno zvladl dat dohromady…

0 0
                            • Jogador  

Podle toho čemu řikáš kvalitní rám, RB stojí 10, Orbea 35. ale u RM je to podle je jedno a víc jak 10 bych za HT nedal… Ta amoeba stojí 4500 a je to neokoukan a ve skutečnosti i pěkný, jen sem an tom needěl a geometrie mi přijde docela krátká, žádný závodák, ale kdo ví, já ho nevozil… Já si kolo taky sestavil sám, a ne jedno, nic na tom popravdě neni ( ať si Pádlista řiká co chce:)) Ale jinak kdyby bylo na mým, koupil bych toho explorera, máš tam rovnou recona s poplockem a myslim, že i solo air, nokde sem to nenašel… a i pěkný rám…

0 0
                              • Lawn  

Kazdopadne o tom popremyslim. Dekuju moc za rady, zase jsem diky Tobe o neco chytrejsi:-) Koukam mas v detailech ICQ, muzu nekdy napsat, kdyz bych potreboval radu?

0 0
                          • Lawn  

A jak moc velke vyhody spatrujes v Carbonu? Spoustu lidi to chvali a spostu lidi osuzuje, tak nevim, k cemu bych se prikloni…nakonec jsem zvolil klasiku, i spis diky cenove relaci…

0 0
                            • Jogador  

Ti nepovim, vozim Shamana od apache, dost lidem to ruplo, já zatim bez starostí… Stejně mi přijde, že je to dural potažený nálepkou imitace karbon, ale mě se to prostě líbí:)

0 0
        • Jogador  

Asi Ti tady moc lidi nepomůžou, neřekl jsi vůbec nic, co si od vidle představuješ, dej si do vyhledávání TORA, už tu o ní bylo dost napsáno, je to dobrá vidle, ale samozřejmě na Rebu nemá, ale klidně bych ji tam nechal, je pravda, že já měl Toru s poplockem, nevim proč na seriová kola dávaj bez…

0 0
          • Lawn  

Abych rekl pravdu, tak teprve s jezdenim vice mene zacinam:-) Takze poradne ani nevim, co bych mel od dobre vidle cekat…Jen vim, ze mam 82 kg,rad radim spis ve vetsim terenu. Letos jsem poprve zkusil Xterru a rad bych se ji zacal venovat malicko vic, proto se snazim vybrat snad i lepsiho bika:-)

0 0
          • Lawn  

Jeste me napada takova vec, mozna je to uplna blbost, tak se mi prosim nesmej:-) Dala by se Tora bez poplocku na riditkach predelat s poplocem na riditkach? Myslim nechat si tu samou vidli a jen pridelat poploc? Koukal jsem na web rock shocku a maji tam i samotny poploc…

0 0
            • Jogador  

Podle mě dost těžko, nejde jen o mechanizmus, ale bovden drží plech přidělaný ke korunce, ikdyž já to moc nesledoval, třeba je jen přišroubovanej, ale myslim, že je už lepší koupit jinou vidli, todle moc nevidim, ale ptej se jinde…

0 0
              • Lawn  

A ty mas Recona jak resenyho? Mas vse na riditkach, nebo stelovani tuhosti na vidli a zamykani na riditkach?

0 0
                • Jogador  

On se dělá Recon i se štělováním tuhosti na řídítkách? Co vim, tak tuhost řídíš tlakem, kterým to nafoukneš, a to měnit jde jen s pumpičkou a nebo klacíkem ve ventilku:) Jinak mám poplock, tedy zamykání na řídítklách…

0 0
                  • Lawn  

Aha:-) Vedel jsem,ze jak si prifouknes vidli,tak zmenis tuhost, ale myslel jsem, ze se to da jetse nejak doladit prave poploc adjustem:-) Ale to jsem asi spatlal paty pres devaty…Muzu se Te prosim jeste zeptat, co si myslis o mem vyberu kola?zase abych Te nepripreavoval o drahocenne hodiny spanku:-)

0 0
                    • Jogador  

No, jde u adjust poplocku u uturn regulovat jak moc odemkneš vidli… ale to u solo air neni

0 0
                  • fousek  

No teoreticky by to slo, akorat by to chtelo delsi slahounek od pumpicky a kousek izolepy:-)

0 0
          • marapara  

Já mám tokový pocit, že to jde. Ale musí se předělat otočný mechanismus nahoře na korunce. Prodává to Žitný, ale nevím, jestli na Toru. Kamarád cyklomechanik takto předělával J3 s poplockem na korunce, předělával poplock na řídítka. Alestálo to tuším něco kolem 2000

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.