To je blbec, byl to můj největší favorit. Takže tím pádem je vítěz jasný…
ještě neni jasný, že Basso pojede nebo dojede.
A to je zase můj favorit
Tak to zacina byt zajimave. Basso figuruje na te listine podezrelych take. Nakonec to nepojede taky a vyhraje Vinokurov :-)
Pořadatelé TdF se odvolali proti rozhodnutí arbitrážního soudu, takže možná taky nepojede
Vypadá to, že nejnapínavější bude ne, kdo vyhraje, ale kdo odstartuje a nebude vyloučen
No celá ta listina je vůbec hodně zajímavá, sou na ní celý týmy a samý známý ména…
Zajímavý, to jsem zvědav, jestli nakonec vůbec někdo pojede :-)
To se neboj, určitě se někdo najde a když ne, tak já to bych to zajel docela rád… :D:D
Chtel bych videt, jak daleko bys dojel bez toho, aby si zdechnul ;-))
To byl jenom takový návrh… :)) Ale proč ne, jet Tour de France, to je můj sen…
No ale byl by to zajímavý boj, kdyby jel Biker jak Pes a další podobní. Vyhrál by ten, kdo by dojel nejdál a ten kdo by to dojel celý by pak byl považovaný za boha :-)
Ale třeba ho podceňuju, třeba už by teď měl na to, dojet to celý.
Myslim, ze by dojel nejmin pod prvni kopce. V baliku by se udrzel.
V balíku to jde, horší to je, kdyby mi zdrhly, jet sám, to už není taková pohoda. Jinak by to byl dost masakr, protože jsem slyšel jednoho žiletkáře z PSK Whirlpool jak říkal, že jak jezdí v balíku na mezinárodních závodech, že je to dřina jak pes. Oni jedou na chvostu a makají jak jen můžou a Italové na špici se tam předjíždějí a dělají si tam co chtějí…
Jinak jizda na konci baliku – intervalovy trening hadr.. :-) Ja to znam, ja jsem tam casto – do doby, nez me definitivne vorvou…
Na konci jsem taky jezdil a zjistil jsem, že to je na nic. Radši jezdím vepředu, tam se mi jede líp… :))
I tvrzeni, ze by se nekdo v tom baliku udrzel je docela troufale – oni vali hroznou kasi – kdyz na to nemas, nezachrani te ani balik…
Tak to je jasné, 60 po rovině, nevím, nevím. Jednou jsem zkoušel jet 50 km/h za autem a byla to dřina i když jsem jel hranu… :))
Leda tak v uvodu kdy se jede pohodovych 45. Ke konci jede balik 60 a to myslim je docela makacka i v baliku. Zvlast po 200km :)
No nevím, já jsem po rovině ještě 60 nejel, protože nemám na to převody, maximálně do těch 55. Vlastně jednou na kritériu byly cílové spurty v rychlosti 60 km/h a víc… :))
Letos bude Tour zajimava! A nejen „na silnicich“…
Myslíš prohlídky v hotelových pokojích
:-P
Zobou všichni..:)
Kde nezobe, nebyhrává… :))
Kdo zobe možná vyhrává, ale nemá to pak žádnou cenu.. Bezcenný výhry…
co si představuješ pod pojmem „cenu“?Pro ně asi má – přináší
jim to peníze a slávu(aspon dočasně).A protože jsou s tím srozumněni
většinou i vnitřně, neb se neválí,makají co to de a sypou i ostatní,
tak i uspokojení.
Zajímavé mi připadá, že se s tím přišlo zase až den předem.Asi aby se
neodradili sponzoři.
Jestli von v tom nemá prsty náčelník Kubice…
To máš pravdu, to pak záleží na jezdci jestli si uvědomí, že vyhrál s dopingem, nebo mu to je jedno a příště si to vezme znovu. Já osobně bych si to nevzal ani za boha, kdybych potom vyhrál, měl bych divný pocit. Něco, jako kdyby mě někdo celý závod táhl… :))
…a v cili by sis rek: No co zobou stejne vsichni, tak je to OK.
A když si Ghislain Lambert konečně osvojil správné dávkování … :-)
Tak je to vsechno v **** :-))
hahahaha, nejlepší film z cyklosvěta :)
To snad ne?!!!! Kašlu na to, letošní tour bojkotuju! Nejni nad to jezdit pro požitek – kvůli tomu nemusim dopovat. A nebo se nemusim bát, že mě z dopingu někdo nařkne… Chjo, škoda Jeníku, škoda, držel bych ti palce ;-(
ty voe, sem zvědavej co na to csc. Jesli se prokáže, že Basoo sypal, tak končím se sledováním silniční cyklistiky…
To už bys měl pomalu prodat televizi :)
doporucuju dnes CT2, 17:00, Nemecko – Argentina. tam se nesype, jen trosku maze(v Italii a u nas 100%)…
Vsadim se, ze sypou taky
a daleko viac ako v cyklistike…okrem toho je to moc jednoduchy sport…
Chi chi, kdy už se konečně UCI rozhodne a povolí do-ping-pong, tahle hra na čistý a nečistý je pro fandu únavná. Kdo jednou zkusí, už nechce jinak :)) Fair play forever......Na jednu stranu není špatné, že dopující dostanou nějaký distanc, třeba díky tomu pojednou na nějaký B-F sraz :)
No flame chrti.....
Já bych doping nejenom povolil, ale zavedl to jako povinost. jen aby pak borci s distancem nezačli jezdit MTBO, ale zas kdybych je porážel tak by se mi to líbilo :-)
ale nebudou to jezdit – o tech nohach to tam az tak neni – je to o hlave… I kdyz kdyz si vzpomenu na Cerveneho Trpaslika a grogy na uceni… Mrknes na mapu jednou a pamatujes si postup az do cile!
Sa mi zda ze tento rocnik TdF bude najrychlejsi v historii, pretoze na starte budu akurat rozhodcovia, reklamne vozidla a par mechanicakov.
Když teď má čas tak může jet Drásala :D Berte to z té lepší stránky, nebudou ho bolet nohy, zadek a stejně by musel jezdit do kopce, takhle se může dívat na televizi a nemusí tam jezdit.
Otazka je, cim se ti chlapci ted budou zivit.
Armstrongovi nestačili ani nasypaný, tak nesypali. Teď mají konečně šanci vyhrát, tak začali sypat :)
:-)))) Jo, na tom kus pravdy bude :-))))
Jo, protože Armstrong tlačil testosteron „legálně“, zatímco oni se museli před závodem vyčistit:)
ze tomu armstrongovi nedate pokoj…je cisty tak to konecne zozerte.
jasne :-P
zeby klucik skoncil a potom napraskal kamaratov?:-)))
Tak Ivan tour už asi taky nevyhraje…
Ne, padají další hlavy: www.cyclingnews.com/news.php?… .
pekne pekne to zas bude afera
právě to čtu… a skoro bude otázkou jestli se to letos vůbec pojede…
Je smutné že dnes jsme se dostali obklikou mnoha staletí spátky do říma do Gladiátorských arén . Každej sedí přikován u TV či liva na kolbišti a ječí křičí povzbuzuje ty své a stále se zvyšují nároky a víc a víc a tělo už není na hranici ale za hranicí snesitelnosti a tak nastupuje doping který dává šanci aby ten „hrdina“ mohl podávat další a další a hrdinější výkony… To že po „minutách“ slávy za pár let nastupuje nemoc a smrt… to už nikdo nevidí … To je daň dnešního překomercionalizovaného sportu.(teda lzeli to nazvat ještě sportem)
Dle mého vymyslet preparát kterej pomůže nedovoleně a zároveň se skryje před kontrolou vyžaduje velké finanční částky na výzkum a ty nemohou jinak přijít než že si to někdo objedná a zaplatí – a kdo jinej než sponzor kterej chce své LOGO prodat a ten šášula spotovec je jen na okraj . jak to chodí v reklamě by mohl vzpomínat legenda LOH 1936 Jesse Owen , ač čtyřnásobnej medailista přesto po něm pes neštěkl ale když si firmy vzpoměli že je třeba zvýšit prodej mezi černošskou populací to jim byl náramně dobrej … A tak je to žel i dnes…A kdo si myslí že ne klame sám sebe…
S tou nastupujici nemoci a smrti, to se teda nezlob, ale to je pekna kravina :-( Kdyby tvoje telo melo podavat extra vykony treba na TdF, tak je spis zvladne s dopingem nez o chlebu a vode.
Asi jsi přehlédl předčasná úmrtí atletů a cyklistů… a nemyslím okresního formátu…
Zadne velke mortality mezi top sportovci sem si nevsim – nemuzes soudit podle ojedinelych pripadu. Ono mozna, ze my amateri jsem celkove v horsim zdravotnim stavu nez profi … aspon co tedy vidim na hokej, kde jsou vsich obandazovani, aby se nerozpadli nebo zde, kde si kazdu druhy stezuje na kolena, ci ma aspon vlka :-)
No nic, doping neschvaluju, urcite je to problem, ale spis eticky nez zdravotni. BTW nejvetsi zdravotni komplikace jsou (nebo aspon driv byly) ne s dopingem, ale s jeho maskovanim. Takze kdyz bych to vzal podle toho ceho se nejvic bojis, tak jsi vlastne pro 100% povoleni.
Clovece! Jasne, ze je to problem…Ale psat na to takovouhle epickou esej? Za to to preci nestoji…;-)
to jen takové zamyšlení… ale je zajímavé že tohle pojednání v novinách nenajdeš proč asi páč to je kolotoč ze kterého každej ždíme dokud to jde…
No jasne, stejne ale v novinach nenajdes takovou spoustu veci ktere provazi vyvoj leku, zbrani… Je to tak o penezich, ze si to ani nedokazeme predstavit… Jsem proste ten zastance „konspiracni teorie“ o tom, ze uz jsou leky na rakovinu a aids, ze se uz obcas pouziva vyspely DNA doping apod…
tak to je masakr!!!! nechal sem si kvuli letošní tour zapojit upc....... budu žalovat UCI :) o náhradu škody
este pockej, treba vypadne dalsich par lidi a Padrnos pojede na bednu ;-)
Pošlem tam Blackyho jako reprezentanta B-F.......
To je nápad, sestavíme vlastní tým – B.F. Cyklo Team… :))
ráno jsem si chtěl udělat srandu, že to tak bude ( ještě se nevědělo o vyřazení všech) a najednou to začíná být docela reálné, ještě někde něco vyšťouraj a hotovo
von to věděl :) řikal, že jede poslední a zkusí vyhrát etapu, tak ted třeba tři :)
Meli bysme vyhlasit na b-f sbirku lidi at na Tour taky jedou nejaky cyklisti.
Kdyz prestanu zrat paralen a strepsils, tak muzu jet, takze se hlasim :-)
po strepsils budes mit pozitivni nalez … takze vypadavas :-)
no ja bych i jel, ale neslibuju osme vitezstvi v rade:)
Jsi hnusny sypac – nikam nepojedes!! :-) A ja, kdyz sem jeden cas lecil Modafenem, muzu jet taky? Nebo me zavrou rovnou? :-)))
Já se taky hlásím, doufám, že už se mnou počítáte… :))
Taky Ivanovo vítězství na Giru a Jendovo ve švýcarech začíná být ve světle událostí posledních hodin diskutabilní.
Ostatne jako vsechna jejich predchozi vitezstvi a vitezstvi dalsich chycenych borcu…
tak treba si Franta Rabon strihne i Tour! :-)
Nestrihne – zadni nahradnici povolani nebudou :-( A kdyby jo, o Rabonovi nemluvili :-(((
skoda :-/
ostatni ale zase muzou bejt radi, ze se nejde tymova casovka… vono by to bylo ve trech docela HC! :-)
Proč ve třech ??? Stáje čítají 9 jezdců a nejhůře dopadli kluci kolem Vina a ti pojednou v šesti… sport.idnes.cz/tour-nepojede-ullrich-ani-basso-d3×-/sporty.asp?c=A060630_102317_sporty_vtp
no, zatim je to afera poslednich par hodin a rekl bych, ze este neni u konce… :-)
Takže basso taky nejede. To má asi Gigo radost po tom giru…
ahoj,nevite jestli se neda nekde sazet na vysledek tdf,Dik
To jakoze na vysledek kto bude na TdF startovat?
vsadil bych si na vina … :)
jestli ho teda taky nevyhodej … a jestli se vubec pojede
ale asi to budou muset trochu proškrtat
na to si asi vsadim,nevite jak je na tom letos Rasmussen,pomatuju si ze loni kdyby nespadnul 3krat v posledni casovce,byl by na stupnich vitezu
on Vino je taky docela plašan jednou dokáže porazit všechny, ale hned další etapy jede divoce a zbytečně plýtvá
to mas pravdu,ale letos ma fakt velkou sanci,tak si myslim ze to nezahodi …
teď se ukáže jak velký to je závodník jestli zabere a nebo se splaší, nevěřím že by v přítomnosti Ivana vyhrál i když bych to letos spíš přál Honzovi
je fakt že má teď větší šanci, třeba než včera :-)
Ale pozor Vino pojede jen s pěti spolupracovníky – jestli to nebude málo … otázka jakou mají formu ti zbylí nejvíce bych důvěřoval Kašečkinovi že mu pomůže … Ale v silné výhodě budou tými co mají komplet … Třeba přemalovaný „pošťácký“ vláček na Discavery se rozjede přeci jenom cyklistika je hodně týmovej sport více než si myslíme…
Vino nepojede vubec – podle pravidel nemuze nastoupit team s min, nez sesti jezdci (nebo sedmi?)..Velka skoda!!!
sazej rychle, tem co pojedou pujdou kurzy dolu .-)
Cituji spravodajství TV Nova:„…odborníci potvrdili, že v žádném jiném sportu se tak nedopuje,jako v cyklistice…“ škoda že jsou na tomhle serveru zakázaný nadávky…
Už slovo „Nova“ bych považoval za nadávku :-))tak bacha ;-)
20:55 – Tour de France se nezúčastní ani stáj Astana-Würth, jejíž jezdci jsou rovněž zapleteni do dopingové aféry. V jejich barvách jezdí jeden z favoritů Kazach Vinokurov.
Tak to vypada, ze si tenhle rocnik nejaky mladik udela jmeno. No nebyla by to nuda, kdyby po prvnim kopci ujel jeden z vyrazenych favoritu a zbytek byl „jen“ o udrzeni pozic ala Armstrong?
tak kdo nám zbyl s „favoritů“ ?? Copak Simoni Hincepe a Popovytch ?? Již mám po několik let zvládnutou týmovou strategii k dokonalosti a mohli by toho využít i při ne příliš dobrých jezdcích…
nebylo by to poprvé kdy by se někdo dohodnul na podpoře napříč týmy
všichni jsme volali po vzrušení, že za LA to byla nuda, ale tohle asi netušil nikdo
teď nepojede asi ani Vino protože nedaj dohromady dost jezdců v týmu a ještě v poledne byl kurz na Valverdeho 50 vsadit za kilo super :-)
Koukni vejš – Vino nejede lebo jeho stáj má STOP…
jenom mi tam ulítlo to ASI :-)
no jednoznacne drzim palce hincapiemu:D a co s Landisom?Landis predsa ide ci nie?
Podle mne to bude letošní TdF připomínat souboj z dob studené války USA (Hincapie, Julich, Leipheimer, Landis) proti exSSSR (Jekimov, Popovič, Menčov, Gončar) skrytě vzadu bude Evropa se snahou něco z toho vytěžit(Klöden, Rasmussen).
Pojede se na Klodena… myslim, že byl taky na bedně v minulosti a v kopcích na L.A. moc neztrácel..
no mozu ist na hocikoho ked doteraz boli teamy postavene na vitazstvo uplne ineho jazdca:D vytazit z toho naozaj asi mozu amici pretoze tym sa v teame nezmenilo nic a startuju tak ako sa na to pripravili. ale je to len moj nazor neznalca:D
nevíte někdo jestli budou letos na ČT dávat tour jako to bylo každý rok vždy večer sestřih asi 30min? nemůžu to najít v žádném programu a nechci se smířit s tím že nic nebude :-)
na ČT2 někdy kolem půl 12 v noci – ideální čas pro sportovce na sledování …
Ulrich je stará zamračená plečka.. a jestli si ještě přilepšuje něčím „nedovoleným“ tak mě to vůbec nepřekvapuje.
Je ale škoda, že na Tour nebude – těšil sem se, jak dostane na prdel od Bassa :)
Hmm, ale to by Basso nesměl být úplně stejně. Ona nakonec cyklistika není o nohách a plících, ale hlavně a především o kvalitě použitých preparátů …
Nejsem zadny Ullrichuv fanda, ale ze by byl „plecka“… To muzu byt na to, ze me nazyvas „sketou“ docela pysny ;-)
Další zpráva z dnešní poledne zní že i naši jsou namočení Jan Hruška a René Andrle , hmm Pro Hrušku to asi už bude konečná – jako recidivista :-(
Koukám někdo vypustil Gina z láhve …
Pandořina skříňka se otevírá dále – www.sportovninoviny.cz/…dex_view.php?… ale je zajímavé že probíhající MS ve fotbale a nikde ani slovo že by i fotbalisti měli problémy .
treba to taky vytahnou den pred finale a budou hrat jen nejaky nahradnici… to by bylo fajn :-)
Jelikož se počaduje za trest 4 roky myslím že pro fšechny to bude znamenat konec kariéry . Páč 4 roky trénovat asi nevydrží nikdo a hlavně asi budou i finančně nasuchu…
Ja jen doufam (i kdyz nerad), kdyz uz to doslo tak daleko, ze je dokazou i usvedcit. Ted at vyhraje Tour kdokoliv, tak bude mit porad na taliri, ze by to bez vyrazeni nejvetsich hvezd nedokazal. Takze cyklistika trati jak s Ullrichem a spol. tak bez.:(
tak to je ozaj tragedia :-)))
taková vychytávka www.zive.cz/…kovky/AR.asp?…
sledování tour trasy na google earth 20s refresh